Web projelerimi nasıl internete açık hale getirebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dostlar merhaba. Bir süredir javascript öğreniyorum ve bu öğrendiklerimi çevremdeki insanlara göstermek istiyorum. Bilgisayarımı bir server gibi kullanıp oluşturduğum siteleri internete açık hale getirip arkadaşlarımın da girip projelerimi test etmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostlar merhaba. Bir süredir javascript öğreniyorum ve bu öğrendiklerimi çevremdeki insanlara göstermek istiyorum. Bilgisayarımı bir server gibi kullanıp oluşturduğum siteleri internete açık hale getirip arkadaşlarımın da girip projelerimi test etmesini istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim ?
Kanka sana onu nasıl yapacağını söyleyemem ama sen bana benim nasıl Javascript öğrenirim diye yardımcı olur musun

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kanka sana onu nasıl yapacağını söyleyemem ama sen bana benim nasıl Javascript öğrenirim diye yardımcı olur musun
internet ortamındasın dostum. kimse sana hadi gel sana öğreteyim şu şöyle yapılır diye anlatmaz. Youtube da javascript dersleri anlatan birçok ders videosu mevcut. Ayrıca devletin açtığı BTK AKADEMİ'de de 700 derslik javascript eğitimi mevcut. BTK'daki tüm videoları izleyip eğitimi tamamlarsan sertifikan da oluyor üstelik. Bir de Udemy'den kurs satın alabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer sabit bir IP adresine sahipsen ve ADSL kullanıcısıysan Abyss Web Server ile yapabilirsin.

İnternet hızın iyi bir derecede olmak durumunda, sağlam bir altyapıya sahip değilsen fazla zorlama.

Program hakkında X milyon konu youtube da var zaten, burda uzun uzun anlatamam.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm internet sitesi kurmak çok basit sadece içeriğini kodlamak biraz zaman alıyor ama bu işten çok fazla kazanç sağlayabilirisn sadece çok az bir bütçe ayır kendine .com satın alman lazım birde siten için tema hazır teman varsa daha iyi tabi youtube da videoları var kolay bir şekilde site açabilirsin ve kendi pc nin açık kalmasına gerek yok tıklayan girebilir siteye

Üye
4 HİZMET YILI
free hosting ve domain veren siteler var gidip arkadaşlarınla test etmek için random birşey oluşturabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
özelden yazarsansan konusalım kardesım

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eğer sabit bir IP adresine sahipsen ve ADSL kullanıcısıysan Abyss Web Server ile yapabilirsin.

İnternet hızın iyi bir derecede olmak durumunda, sağlam bir altyapıya sahip değilsen fazla zorlama.

Program hakkında X milyon konu youtube da var zaten, burda uzun uzun anlatamam.
sağ olasın dostum bakacağım.
knkm internet sitesi kurmak çok basit sadece içeriğini kodlamak biraz zaman alıyor ama bu işten çok fazla kazanç sağlayabilirisn sadece çok az bir bütçe ayır kendine .com satın alman lazım birde siten için tema hazır teman varsa daha iyi tabi youtube da videoları var kolay bir şekilde site açabilirsin ve kendi pc nin açık kalmasına gerek yok tıklayan girebilir siteye
wordpress üzerinden yönettiğim kendime ait bir web sitem zaten mevcut. Ancak benim yapmak istediğim şey web sitesi açmak değil. Sadece bilgisayarımda oluşturduğum projelerime başkalarının benim ip adresim üzerinden erişmesini istiyorum. Amaç site yönetmek değil yani.
free hosting ve domain veren siteler var gidip arkadaşlarınla test etmek için random birşey oluşturabilirsin
basit 1 2 proje için hostingle uğraşmak istemiyorum. Benim bahsettiğim; xampp server php dosyalarını server kurup onun üstünden çalıştırıyor. Bunun gibi bir şey istiyorum.
özelden yazarsansan konusalım kardesım
yazıyorum hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...