web sitemden para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar site daha kurulalı 4 gün oldu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

blogger dan kurulan bir web sitesi şimdi bazılarınız o kadar tıklanmayı
nasıl kısa sürede yaptın diye sorucak youtube kanalımdan vidolarını çektim
hile sitesi arkadaşlar bu site özelden istiyene linki atarım

4 günde 13 tane hile paylaştık adsense açarmı para kazanmayı
hani hile sitesiyiz ya açmaz felan eğer açmazsa hangi sitelere yönelmeliyiz adsense
kadar çok para kazandıran

not : bot trafik kullanmadık kesinlikle

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
D: memory nasıl açtı? bide siteyi özelden at

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Domain daha oturmamıştır ki arama motorlarında 4 gün içinde. Zaten blogger'ın da o sayaç sistemi bozuk PHP'den dolayı yani o görüntülenmeler gerçekleri yansıtmıyor. Google Analytics kullanabilirsiniz. 13 tane içerikle (en az 300 kelimelik bir makaleyi kastediyorum) Adsense onayı falan da alamazsınız. Bu arada site adresi .blogspot.com tarzındaysa bu domaine 6 aydan önce adsense onayı kesinlikle verilmez.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Özelden site linki atabilirmisin

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Domain daha oturmamıştır ki arama motorlarında 4 gün içinde. Zaten blogger'ın da o sayaç sistemi bozuk PHP'den dolayı yani o görüntülenmeler gerçekleri yansıtmıyor. Google Analytics kullanabilirsiniz. 13 tane içerikle (en az 300 kelimelik bir makaleyi kastediyorum) Adsense onayı falan da alamazsınız. Bu arada site adresi .blogspot.com tarzındaysa bu domaine 6 aydan önce adsense onayı kesinlikle verilmez.
gerçekleri yansıtıyor nerdenmi biliyorum söyleyeyim trafik kaynakları kısmında siteme kimin girip çıktığını görüyorum
ayıca 6 aya gerek yok benim diğer sitelerimin para kazanması açık üstelik altı a dolmadan açtım benim size sormamın sebebi diğer sitelerim açıldı ama bu neden açılmadı onu merak ettim

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adsense Görüntülenmeye Bakmaz İçerige Bakar 13 İçerikle Adsense Hile Sitesi İçin Kolay Değil Onaylıcaklarını Düşünmüyorum 2 Hafta Sonra Onay Alcagının Kaanetindeyim

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aldım şu an onayımı teşekkürler yorumun içişn
hmm
Post automatically merged:

benimki nasıl beyler ?
Screenshot_2.png

bu arada kendi uygulamamı indirtiyorum retexindir felan filan yazarak bulun aylık gelir 15k 3 5 kurus degil .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...