BDO LOVER
Onaylı Üye
Yabancı platformalda çok fazla e commerce web site isteği olduğunu gördüm daha sonra neden e ticaret sitesi yapıp satmayayım dedim ama şöyle bir sorun var ki lise öğrencisiyim ve az buçuk html css ve php hakkında bilgim var ve öğrenme kapasitemin gerçekten yüksek olduğunu biliyorum bu 3 dilin yanında wordpressde öğrenmeyi planlıyorum fakat diyelim ki her şey tamam ama domain almam şart mı henüz siteyi nasıl yapacağım hakkında gram fikrim yok pek araştırmadım şuan için 1-2 gündür kafamı kurcalıyor bu web sitesi yapıp satma olayı önce buraya danışayım dedim peki sizce domain almadan web sitenin dosyalarını falan satabiliyor muyum direk ücretsiz denemelik domainler falan var mı geçici süreliğine siteyi oradan yayınlasam alıcı çıktığında da dosyaları veririm bu olaylar nasıl işliyor tam olarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Edit:Sanırsam her şeyden önce bir domain ve hosting almam gerekiyormuş onlar olmadan yapabilir miyim ? alıcı çıktığında domain ve hostingi alsam öyle satsam nasıl olur ?
Edit:Sanırsam her şeyden önce bir domain ve hosting almam gerekiyormuş onlar olmadan yapabilir miyim ? alıcı çıktığında domain ve hostingi alsam öyle satsam nasıl olur ?