Web Sitemin Hitini Nasıl Artırrım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba kişisel bir bloğum var fakat hiç hitim yok + sitem google da çıkmıyor google da sıralamaya girmek için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
günlük sitene giren cıkan kişilerin sayısı biraz olması lazım onun içinde dikkat çekici googlede aranacak kelimeleri güüzel seçmen lazım ki insanlar senin siteni en üst sırada görsünler + olarak siten domaini ney comlumu ney oda önemli

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benim kullanmadığım eski bir sitem var ve girdiğim zaman toplam giriş 2.713.730 gösteriyor. Sitenin içeriği tamamen boş. Sadece "Sayfa bakımdadır" diyen bir index var o kadar. Anahtar kelimelerin sıklığı ve birbirleri ile alakalı olmaları büyük etken yapacaktır. Bende yirmi adet ve birbirleri ile uyumlu anahtar kelimeler var. Tamamı oradan geliyor, sana da öneririm. Eğer hile tarzından arttırmak istiyorsan da; Bazı ping gönderme siteleri var. Her birini +1 kişi olarak görecektir ve hitin artacaktır. İyi forumlar.

Varsa Ötesi Onuda Yaşarız
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim kullanmadığım eski bir sitem var ve girdiğim zaman toplam giriş 2.713.730 gösteriyor. Sitenin içeriği tamamen boş. Sadece "Sayfa bakımdadır" diyen bir index var o kadar. Anahtar kelimelerin sıklığı ve birbirleri ile alakalı olmaları büyük etken yapacaktır. Bende yirmi adet ve birbirleri ile uyumlu anahtar kelimeler var. Tamamı oradan geliyor, sana da öneririm. Eğer hile tarzından arttırmak istiyorsan da; Bazı ping gönderme siteleri var. Her birini +1 kişi olarak görecektir ve hitin artacaktır. İyi forumlar.

Anahtar kelimeler konusunda yardımcı olur musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...