Satıyorum Web sitesi kurmak İsteyenler Buraya!!!

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI

Harika Yazılımlar​

Mükemmel Yazılımlarımız ile​

Web sitenizi anında kurun!​

Tamamen modern ve Açık kaynak geliştirdiğimiz yazılımlarımız ile istediğiniz web sitesini anında kurabilirsiniz!

-Yazılımlar-​

5 adet Mükemmel Profesyonel PHP Script - 550 ❌ 400 ✔️
1717576108627.png

Birçok sektöre uygun 5 adet mükemmel kodlanmış Profesyonel PHP Scriptlerimizi satın alabilirsiniz! Müşterilerinizin web sitelerini anında kurun!

Modern Kişisel CV Website Yazılımı - 350 ❌ 200 ✔️
1717576129888.png

Modern Kişisel CV Web site Yazılımı

Yazılımımız sayesinde Kendi Kişisel web sitenizi çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz.
Yazılımımız kullanıcı dostu ve kullanımı kolay bir şekilde geliştirilmiştir.

Öne Çıkan Özellikler
Hakkımda Bölümü
Sayaçlar
Yetenekler
Referanslar
Blog Sistemi
Portföy Sistemi
İletişim Formu
Otomatik Kurulum Aracı sayesinde tek tıkla Kurulum

Mükemmel Çok Amaçlı Kurumsal Yazılım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
%100 Özelleştirilebilir! - 500 ❌ 400 ✔️
1717576156837.png

Çok Amaçlı Kurumsal Yazılım

Yazılımımız tamamen özelleştirilebilir, kullanıcı dostu ve kullanımı kolay bir içerik yönetim sistemi sunar.
Ekip Üyeleri, Hakkımızda, Hizmetler, Portföy, Haberler, Etkinlikler, İletişim, Çoklu Dil Yönetimi vb. bir çok özellik ve modern altyapısı sayesinde kurumsal web sitenizi kolay bir şekilde kurabilirsiniz.
Tamamen özelleştirilebilir altyapısı sayesinde Eğitim, Avukat, Sağlık vb. bütün sektörlere uygun bir şekilde düzenlenebilir ve isteğinize göre bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler
RTL Desteği
Tawk.to Özelliği
reCAPTCHA ve Yerel Captcha Özelliği
Kolay Kurulum Aracı
SMTP Yönetimi
Haber Bülteni
Çoklu Dil Özelliği
Özel Sayfa Oluşturma Özelliği
Sınırsız Tema Rengi Seçebilme Özelliği

Mükemmel Kurumsal Otel Yazılımı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
350 ❌ 200 ✔️
1717576179569.png

Mükemmel Kurumsal Otel Yazılımı
Yazılımımızı kullanarak Oteliniz için harika bir web sitesi kurabilirsiniz!
Yazılımda her türlü düzenleme imkanı sunulmaktadır.
Yazılımımız Profesyonel özellikler sunmaktadır.

Öne Çıkan Özellikler
Haber Sistemi
Tamamen özelleştirilebilir
İletişim Sistemi
Modern Tasarım
Slider Özelliği

Mükemmel Yazılıma Sahip Tek Sayfa Restoran Yazılımı - 300❌ 200✔️
1717576205803.png

Modern Restoran Yazılımı

Öne Çıkan Özellikler

Slider Yönetimi
Menü Sistemi
Çalışma Zamanları
Müşteri Görüşleri
Hakkımızda Kısmı
Mükemmel Tasarım
Tema Rengi Ayarı

Online Özel Ders İlan Yazılımı - 1200❌ 1000✔️

1717576225545.png

Online Özel Ders İlan – Teklif Sistemi

Yazılımımız, Ders almak isteyen öğrencilerin kayıt olup ilan açabildiği, ders vermek isteyen öğretmenlerin kayıt olup bu ilanlara teklif verebildiği online ilan rehberi sitesi Yazılımıdır.

Sistemin İşleyişi

• Öğrenci: Öğrenciler ücretsiz bir şekilde web sitesine kayıt olur ve ilan detaylarını girerek site üzerindeki kayıtlı öğretmenlerden teklif bekler.
    Öğrencinin üyelik detayları: Kullanıcı adı, şifre, e-posta (doğrulama gerekli), T.C. kimlik numarası (doğrulama gerekli), cinsiyet, doğum tarihi, telefon numarası (doğrulama gerekli) ,adres, öğrenim görmüş olduğu okul, Sınıf bilgisi.
    Öğrencinin ilan detayları: Öğrencinin adı soyadı (tekliften sonra isim ve soy isminin ilk harfleri görüntülenebilir. ÖRN: F**** S****), doğum yılı, telefon numarası, cinsiyeti, talep etmiş olduğu ders, talep ettiği haftalık ders saati, fiyat beklentisi, dersi istemiş olduğu kanal (Yüz yüze Eğitim, Online Eğitim), yüz yüze ise eğitimi almak istediği il, ilçe (öğretmenlerin öğrenci aramalarında kullanılması için) ve açık adres (tekliften önce yazmalıdır) (öğretmenin evi tercihi de olabilir), ders konusundaki beklentileri, eklemek istedikleri, varsa özel durumlarını iletebilir.
    Öğrencinin iletişim bilgileri, öğretmen teklif ver butonuna basıp mevcut bakiyesinden düşmeden kesinlikle görüntülenmemektedir.
  • Öğretmen: Öğretmenler web sitesine ücretsiz bir şekilde kayıt olabilir, fakat öğretmenlerin profilleri yöneticiler inceledikten sonra onaylanacaktır. Bu onay için e-posta bilgilendirilmesi yapılmaktadır.

Öne Çıkan Özellikler

• Satış Yönetimi: Yönetim panelinde net kredi satın alanlar ve satın almış olduğu kredi miktarını görebilirsiniz. Ayrıca Bu alanda toplam satışlar tarih sorgulaması yaparak yönetilebilmektedir.
  • Öğretmen Yönetimi: Öğretmen kayıtlarının onaylanmak üzere kontrol edilebilecek olduğu yönetim panelidir. Ayrıca Buradan öğretmenlerin bilgilerine ulaşılıp onaylama işlemi yapılabilmektedir.
  • Öğrenci Yönetimi: Bu alan Öğrenci bilgilerinin kontrol edilip, yönetilebildiği yönetim panelidir.
  • Site Genel Ayarları: Sitenin mevcut kontrollerinin sağlanabildiği genel ayarlar menüsüdür.
  • Facebook ve Google kullanarak Giriş Yapma
  • Öğretmenler için vitrin özelliği
  • Kredi Sistemi
  • NetGSM SMS Entegrasyonu
  • PayTR Sanal POS
  • Blog Sistemi
  • Yorum Sistemi
  • Sayfa Modülü
  • SSS Modülü
  • Destek Sistemi
  • Menü Sistemi

Eğer Satın Alım Yapmak İsterseniz Bana DM Üzerinden Ulaşınız