Web sitesi programla nasıl entegre şekilde çalıştırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkese selam arkadaşlar. Ben bir web site yapıyorum Memory(UI) gibi. Programımı nasıl web sitesi ile birlikte entegre yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yazılım dili öğrenmen gerekte, ona zaman verip öğrenmen kolay değil. Bende web siteleri tasarlıyorum müşterilere ama memoryhackers gibi kapsamlı değil. İşin o kısımlarını farklı platformdan freelancerlar ile çözüyorum. Mesela sen siteyi yapabildiğin kadar yap eksik kalan yerler için freelancer sitelerinden birisiyle anlaş. Daha az maliyetli olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
MemoryUI nasıl çalışır bilmem ama kendim yapacak olsam şu adımları izlerdim muhtemelen.

Misal websitesi üzerinden Çalıştır butonuna bastığımda programın çalışmasını istiyorum diyelim.

-Butona bastığında cihaza özgü bir bilgiyi(misal IP adresi) veritabanına kaydederim.
-Bu sırada program eğer açıksa, oluşturulacak basit bir API ile belirli aralıklarla veritabanına istek göndererek aynı IP değerine sahip veri var mı yok mu diye kontrol eder. Eğer veritabanında aynı IP değerinde sütuna rastlarsa çalışmaya başlar ve aynı API ile veriyi ortadan kaldırır.

Yani işin özü API oluşturma, istek gönderme cevap alma mantığını araştırıp öğrenirsen veriyi bir yazılımdan diğerine kolaylıkla aktarıp gerekli işlemleri yapabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir siteyi veya tam tersi programı entegre etmek icin API dediğimiz olay var bu bir veri aslında sitede tutulan bunu izin verilen heryerde kullanabilirsin notepad++C++ ile saf Win32 API ve STL ile geliştirilmiş GPL ile dağıtılan açık kaynak kodlu bir kaynak kod düzenleyebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
bunun için C dili bilmen gerekiyor, php bilgin varsa yapabildiğini yap yapamadığın yerleri C dili bilen kişilere danışabilirsin.

NOT: PHP şart değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Başlangıç olarak c dili bilsek yeterli midir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok sağolun arkadaşlar bilgileriniz için.

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
c++ öğrenmeye calıs yardımcı olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...