İsrail konusunda hakkını yasal yolla arayabilirsin bir avukatla konuşman en iyisi.Kampanyanın konusu. İsrail ürünlerini boykotdu bu yasal bişey. 2 hafta boyunca koskoca site farketmedimi ihlal olduğunu.? Parayı toplamak için yaptı çünkü kampanyaya destek azalmıştı o zaman. Onun dışında, diğer tarafta meclisin kapattığı bir sözleşmeye itiraz eden İstanbul sözleşmesini neden kapatmadılar asıl bu ihlal olması lazımdı olucaksa eğer.
Knk istanbul sözleşmesi ile israil boykotunu bir tutuyorsan bunu açıklamam çok zor ama neyse diğer konu israili kişisel olarak sevmiyor olabilirsin ama bu siteyle alakalı değil kaldımki interntte biraz araştır israilden neler alıyoruz diye ondan sonra israil malı almayalım dersin israil denince aklına kola yiyecek içecek gelmesinKampanyanın konusu. İsrail ürünlerini boykotdu bu yasal bişey. 2 hafta boyunca koskoca site farketmedimi ihlal olduğunu.? Parayı toplamak için yaptı çünkü kampanyaya destek azalmıştı o zaman. Onun dışında, diğer tarafta meclisin kapattığı bir sözleşmeye itiraz eden İstanbul sözleşmesini neden kapatmadılar asıl bu ihlal olması lazımdı olucaksa eğer.
Knk istanbul sözleşmesi ile israil boykotunu bir tutuyorsan bunu açıklamam çok zor ama neyse diğer konu israili kişisel olarak sevmiyor olabilirsin ama bu siteyle alakalı değil kaldımki interntte biraz araştır israilden neler alıyoruz diye ondan sonra israil malı almayalım dersin israil denince aklına kola yiyecek içecek gelmesin
Yasal olmayan bir şey yok. Özgürce boykot hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat kampanyayı başlattığınız sitenin kurallarına uygun olmayabilir, muhtemelen açtığınız imza başlığı bu nedenle silinmiştir.2 sini bir tutmuyorum. Demeye çalıştığım şey İstanbul sözleşmesini meclis fesh etmesine rağmen bu karara karşı çıkmak yasa dışı olması gerekmezmi demek istedim. Onun dışında aklıma sadece kola felan gelmedi zaten kampanyaya ürün isimlerinde yazdım giyecek, yiyecek markalarını felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?