Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reisler Pubg lite habire zaralı dosya tespit ettik diyo sonra bida girdimde hileyle ban atıyo bende sordum bazılarına webroot indir kurtul diyo tam olarak anlatırmısınız ne işe yarar ve cidden kurtulurmuyum şimdiden teşşekür ederim
Webroot antivirüs programı ve aynı zamanda bir konsol görevi gören bir yazılım bir nevi. Hackerlar ve hilecilerin sık tercih ettiği bir programdır. Daha önce kullanmadım ama ufak tefek bilgiye sahibim. Bildiğim kadarıyla hile dosyalarını oyundan saklı çalıştırıyor. Tabi asıl işlevini bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla da öğrenilebilir.
mcafee illetinden kurtulmak için yeni kurumsal antivirüs aramalarım sırasında karşılaştım, demo hesap kurdular, o kadar sistemi yormayan, kurulumu ve yönetimi kolay bir şey çıktı ki, daha önce bilidiğim ve kullandığım kafa firmalardan biri yapsaydı bunu sorgusuz sualsiz satın alırdım, tek dezavantajı tarama yaptığı anda adam gibi çalışması için internete bağlı olması gerekliliği