Webroot nedemek anlatırmısnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reisler Pubg lite habire zaralı dosya tespit ettik diyo sonra bida girdimde hileyle ban atıyo bende sordum bazılarına webroot indir kurtul diyo tam olarak anlatırmısınız ne işe yarar ve cidden kurtulurmuyum şimdiden teşşekür ederim

Üye
5 HİZMET YILI
ne zaman ihtiyacım olsa her zaman dermanım olmuş programdır. hafiftir, kasmaz, gereğini yapması için bir işaretin yeter.

Üye
5 HİZMET YILI
Çok yararlı bir uygulama sadece işini yapar.
Cihazda kasmaya neden olmaz

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Webroot antivirüs programı ve aynı zamanda bir konsol görevi gören bir yazılım bir nevi. Hackerlar ve hilecilerin sık tercih ettiği bir programdır. Daha önce kullanmadım ama ufak tefek bilgiye sahibim. Bildiğim kadarıyla hile dosyalarını oyundan saklı çalıştırıyor. Tabi asıl işlevini bilmiyorum. Ufak bir araştırmayla da öğrenilebilir.

Üye
5 HİZMET YILI
Hileciler tarafından sıkça tercih edilen bir programdır

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
mcafee illetinden kurtulmak için yeni kurumsal antivirüs aramalarım sırasında karşılaştım, demo hesap kurdular, o kadar sistemi yormayan, kurulumu ve yönetimi kolay bir şey çıktı ki, daha önce bilidiğim ve kullandığım kafa firmalardan biri yapsaydı bunu sorgusuz sualsiz satın alırdım, tek dezavantajı tarama yaptığı anda adam gibi çalışması için internete bağlı olması gerekliliği

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka indir kullanmaya basla yararını görürsün çok iyi bir program

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum Çok İşine Yarayan Bir Program Bildiğim Kadarıyla Kasma Donma Biraz Azaltır iyi kullanmalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...