west de oyuna giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar eu west serverine geçtim oyuna girdim ama direk oyundan atıyo yeniden bağlan diyorum ama ne akdar bassam da bağlanmıyo hep boyle oluyo, lolu sildim yukledim olmadı, çözümünü bilen varmı ?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kişisel bir sorun değil. Eğer öyleyse bile oyunun riot hextool kullanarak bir kontrol yapın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Server la alakalı değil. Bende de oldu ordan biliyorum. İki çözüm var. İlki format yada benzeri dosyaları ciddi anlamda tüm herşeyiyle düzgüncene temizlemen. İkincisi yeniden bağlan yazdığı zaman dosyalardan game LeagueClient.exe ye tıkla oyun açılır gibi olacak sonra bir uyarı verecek sonra ok diyip tekrar yeniden deneye tıkla açılması gerekiyor. Olmazsa bir daha aynı şeyi tekrar yap. Bende de oldu bunu yapınca düzeliyor ama kalıcı çözüm formattı

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
serverla alakalı kardeş dünden beri millet zırlıyor serverı fixleyin diye bekle az euda sıkıntı var

𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐭𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
server kaynaklı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kankam sanırım sunucular çöktü dün ve sorun şuandada devam ediyor olması lazım sunucuyla alakalı yani senle alakalı birşeyi yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben westte girebiliyorum bende böyle bir sorun yok seninle alakalı bir şey olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
format attım bakalım açıcak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...