Onaylı Üye
Alakası bile yok paralı hilelerde ban atıyorKardsm adamlarda saglam paralı sıteler var korumalı zor ban yerler bnlar
Kardsm adamlarda saglam paralı sıteler var korumalı zor ban yerler bnlar
işin garibi memory kullananlarda banlanmıyorum diyor yalan doğru bilmiyorum artık dediklerini yapıyoruz yine ban yine ban fare imlecini takip etme falanda kapalı yani full spaceyede basmıyoruz anlamadım yani şans işi galibaTürkiye'de bu işi bu düzeyde yapanlar yok mu acaba?
işin garibi memory kullananlarda banlanmıyorum diyor yalan doğru bilmiyorum artık dediklerini yapıyoruz yine ban yine ban fare imlecini takip etme falanda kapalı yani full spaceyede basmıyoruz anlamadım yani şans işi galiba
perma ban kalıcı yaniDirekt hesap kalıcı olarak yasaklanıyor mu? Ne kadar sürede oluyor bir de?
perma ban kalıcı olamazyaperma ban kalıcı yani
hangi sunucuda oynuyorsun ve ne şekil kullanıyorsun hileyi hangi karakterler bilgi verirsen sevinirmbende 1 aydır ban yemedim bu arada bu hileden hala daha kullanıyorum bide bu hileyi bir tane sitede paralı olarak satıolar aynısı
hangi sunucuda oynuyorsun ve hangi karakterleri kullanıosun oyun atma sıklıgın nedir ?1 ay oldu bu scripti kullanıyorum ban yemek nasip olmadı ayrıca hiçbirşeyi kapatmıyorum herşey açık
tr serverinde oto dodge kapalı oynuyorum ben sürekli dodgelicem diye herifler kaçıyohangi sunucuda oynuyorsun ve ne şekil kullanıyorsun hileyi hangi karakterler bilgi verirsen sevinirm
Post automatically merged:
hangi sunucuda oynuyorsun ve hangi karakterleri kullanıosun oyun atma sıklıgın nedir ?
nE nasıl yasaklandı bunlar ne kullanıo ozaman yorum yazmak icin yazma lütfenO westte hile yasaklandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?