Westte hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
merhabalar westte her 2 oyunda 1 script geliyor bunlar banlanmıyor ama bizim hesaplar 2 3 güne banlanıyor bunların kullanıdıgı baska hilemi var yada ban yemeyenler varmış nasıl ban yemiosunuz auto dodge falan kapalı sadece skil atmayı kullanıyoruz yine banlanıyor hesaplar adam gostere gostere chate hızlı hızlı yazı yazıyor spamlıyor fakat bunlar banlamıyor biz bellı etmeden oynuyoruz ama banlanıyoruz sebebi ne acaba bypass falanmı kullanıyorlar
burdan kullanan arkadaşlarım bayadır ban yemediklerini söylediler 7-8 kişiyle konuştum nasıl 2-3 güne banlanıyor senin hesap onlar mı yalan söylüyor anlamadım

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
işin garibi memory kullananlarda banlanmıyorum diyor yalan doğru bilmiyorum artık

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben westte oynuorum bir
kere bile gelmedi

Üye
5 HİZMET YILI
kanka hileyi adam belli etmiyordur veya yeteri kadar rapor yemiyo dur adam ondan banlanmıyor veya banlanıyo sen bilmiyorsun

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hayır Sc Den Hiç Bir Hesabım Banlanmadı Yaklaşık 5 Hesap Kastım Sen Yama Gelince Acmaya Çalışmıssındır 3. Parti Programdan Yemiş Olabilirsin.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhabalar westte her 2 oyunda 1 script geliyor bunlar banlanmıyor ama bizim hesaplar 2 3 güne banlanıyor bunların kullanıdıgı baska hilemi var yada ban yemeyenler varmış nasıl ban yemiosunuz auto dodge falan kapalı sadece skil atmayı kullanıyoruz yine banlanıyor hesaplar adam gostere gostere chate hızlı hızlı yazı yazıyor spamlıyor fakat bunlar banlamıyor biz bellı etmeden oynuyoruz ama banlanıyoruz sebebi ne acaba bypass falanmı kullanıyorlar

Ben de her şey açık, hatta bir ton rapor yedim anladılar karşıdakiler. Gene de henüz yasaklanmadı hesabım. Enteresan gerçekten.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ekonomik fark, Senin 100tl ye banlatan scriptini onlar 100$a ud alıyor..

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben de her şey açık, hatta bir ton rapor yedim anladılar karşıdakiler. Gene de henüz yasaklanmadı hesabım. Enteresan gerçekten.
nasıl ya ne zamandır kullanıosun hemen ban atmıo riot yaklasık 1 hafta icinde banlanıo hesap
Post automatically merged:

Hayır Sc Den Hiç Bir Hesabım Banlanmadı Yaklaşık 5 Hesap Kastım Sen Yama Gelince Acmaya Çalışmıssındır 3. Parti Programdan Yemiş Olabilirsin.
nasıl kastın kardeşim biz hemen ban yiyoruz sen 5 hesap kastım diosun neler acık hangı sunucuda oynuyorsun mesela westte benım hesap hala ban yemedı ama tr de ban yedi

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
nasıl ya ne zamandır kullanıosun hemen ban atmıo riot yaklasık 1 hafta icinde banlanıo hesap

nasıl kastın kardeşim biz hemen ban yiyoruz sen 5 hesap kastım diosun neler acık hangı sunucuda oynuyorsun mesela westte benım hesap hala ban yemedı ama tr de ban yedi

1 aydan fazla süredir kullanıyorum sanırım, ilk kullandığım hesap bile ban yemedi henüz.

Üye
6 HİZMET YILI
valla beyelr ben2 gündür arkadaşımlan duo botpre yada o top vayne ben jnug oluyorum size terciğim bi oyun açın biyon açamayın arkadaşım öğle yaPIYOR AMA BAN YEMEDİ

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
trẻ em đi

tôi phải chơi game

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka lolde hile kullanmak çok mantıklı gelmiyor ya bana çok denk gelmedi ya da ben fark etmedim bilmiyorum ama lol hile kullanılcak bir oyun değil gibi dediğin konuya gelicek olursak paralı sitelerden alınıyor muhtemelen kara listeye eklenmemesi için çok çalışmışlardır heralde sonuçta parayla satıyorlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka lolde hile kullanmak çok mantıklı gelmiyor ya bana çok denk gelmedi ya da ben fark etmedim bilmiyorum ama lol hile kullanılcak bir oyun değil gibi dediğin konuya gelicek olursak paralı sitelerden alınıyor muhtemelen kara listeye eklenmemesi için çok çalışmışlardır heralde sonuçta parayla satıyorlar
Bende kullandım script o kadar çok girmiyorum. Ban yemedim hala.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
west de çok dikkatli davranıyorlar bence banlanır hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...