- Konuyu başlatan
Süper Üye
Umarım işinize yarayacaktırTeşekkürler, yararlı paylaşım olmuş.
Umarım işinize yarayacaktırTeşekkürler, yararlı paylaşım olmuş.
Art niyet aranacak bişey yok multi hesap engeli için ve casp lock kapatın lütfen forum içerisinde yasak.O SİTEDE KİMLİK İSTEMEK ZORUNLU MU ? ART NİYET ARAMALI MIYIM ?
Aynen öyle hocam kapın hemennerde beleş oraya yerleş
Kimliksiz hiçbir borsa yoktur zaten, rica ederim iyi forumlarPaylaşım için teşekkürler. Kimlik olayı tabiki de burada da var.
Rica ederim takıldığınız yerlerde yazabilirsiniz bana ulaşabilirsinizPaylaşım için teşekkürler
Thank you for your nice comment. I wish you good forums.thanks this is help full
Evet bende denedim ama sonuç bekliyorum.Merhabalar iyi forumlar. Okuyan arkadaşlarımız internetten, kripto paralardan bişeyler yakalamaya çalışan arkadaşlarımız için yararlı olacağını düşündüğüm bir airdrop buldum yapılım videosunu ekleyeceğim video bana ait değildir! Ben sadece sizlerle paylaşmak yararlanmanızı sağlamak istedim. İyi forumlar dilerim video ektedir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Umarım işinize görücektir, herhangi bir takıldığınız nokta olursa yazabilirsiniz yardımcı olabildiğimce yardım edebilirimyine sen yine faydalı bir konu kardeşim teşekkür ederim
teşekkür ederim takıldığım bir yer olursa özelden mesaj atarım kanka eline sağlıkUmarım işinize görücektir, herhangi bir takıldığınız nokta olursa yazabilirsiniz yardımcı olabildiğimce yardım edebilirim![]()
Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederimteşekkür ederim takıldığım bir yer olursa özelden mesaj atarım kanka eline sağlık![]()
Bir sorun olursa yazmaktan çekinmeyiniz yardımcı olabilirimBilgilendirdiğin için teşekkürler bi göz atıcam
en buyuk korkum bu oldu benim dePaylaşım için teşekkürler kimlik istemesi biraz sıkıntı üstümüze şirket falan açmasınlar![]()