WhastApp bildirim sesleri nasıl kapatılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Birisi arayınca aşağıdaki video kaydındaki gibi dıııt dııt diye bir ses geliyor arada başka bir ses daha gelmiş o normal bildirim sesi ama birisi arayınca böyle bir ses geliyor nasıl kapatabilirim ayarlardan bildirim bölümünden ne varsa kapadım arama sesini de yok olarak işaretledim ama olmadı ne yapabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ayarlar / Uygulamalar / Whatsapp ın içine girip bildirim kısmındaki her şeyi kapatman gerekiyor.

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
telefonun hem kapama hem ses acma dugmesini 20 sn kdr bas orda bios olacak biostan kodlaman lazım eğer hala ses geliyorsa

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
telefonun hem kapama hem ses acma dugmesini 20 sn kdr bas orda bios olacak biostan kodlaman lazım eğer hala ses geliyorsa
Reis sen ne diyon allahını seversen biostan kodlaman lazım ney altı üstü bir uygulama ayarı varsa vardır yoksa yoktur büyük ihtimalle uygulamada sıkıntı var biostan yapılcak bir şey değil bu biosta kodlama yeri mi var zaten

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Reis sen ne diyon allahını seversen biostan kodlaman lazım ney altı üstü bir uygulama ayarı varsa vardır yoksa yoktur büyük ihtimalle uygulamada sıkıntı var biostan yapılcak bir şey değil bu biosta kodlama yeri mi var zaten
kral uygulama ayarlarında olmuyorsa tek yolu bu bunu yapabilmek içinde yazılımcı olman gerek benım arkadas oynuyordu bu sekılde telefon ayarlarıyla

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kral uygulama ayarlarında olmuyorsa tek yolu bu bunu yapabilmek içinde yazılımcı olman gerek benım arkadas oynuyordu bu sekılde telefon ayarlarıyla
Her şeyi orjinalinde bırakmak lazım bazen artık çok can sıkmıyor ama kapanmıyorsa kapanmıyordur Android 14 de hatalar var zaten yakında düzeltilir

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Her şeyi orjinalinde bırakmak lazım bazen artık çok can sıkmıyor ama kapanmıyorsa kapanmıyordur Android 14 de hatalar var zaten yakında düzeltilir
aga androidde hep böyle sorunlar çıkıyo zaten benim telefon mesela 32 gb depolama yok dıyor sılıyorum yıne yok dıyor logdan bakıyorum boş yer var ama uygulama indirtmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...