Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
korona vırusun kesınlıkle ben tum dunyaya yayılcagı dusunuyorum sonucta basladıgından berı hıc gerıleme yok hep ılerlıyor ama sonrasında bu vırusu bız bır grıp gıbı atlatıcagmıza ınanıyorum pekı bu nası olucak tabıkıde bağsıklık sıstemını guclendırerek olucak denız altında gıden bır denız altı ve 500 kısılık murettebatıyla gıderken korona vıruse yakalnıyolar ve butun murettebat yakalnıyor ama ıclerınden 200 kısı sadece grıp gıbı bu vırısu atlatıyor ve farkına bıle varmıyorlar ama dıylerı cok kotu durumda oluyor o 200 kısının bağsıklık sıstemı guclu oldugu ıcın cok rahat atlatıyorlar durumu yanın bızde atlatıcaz eneınde sonunda bırgın yakalanıcaz dıye dusunuyorum emınım olmaz tabıde amın.
it is still unknown, its hard to just jump into a conclusion, it maybe a human made or natural there's a lot of things to investigate about this Corona Virus.