Whatsapp Durumu ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bişey olmıcak bro kullanan kullancak kullanmıyan kullanmıcak şahsen ben kullanıyorum. pekte takmamak lazım sonuçta ölümlü dünya :D

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hiçbir düşüncem yok bip'e geçin Hem Türk creatorlere sahip.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şahsen benim pek umrumda değil ve koca şirketin de senin benim gibi insanların mesajını napsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Konuşmaları yaysa nolcak yanına mı kalır devlet hak denen birşey var diye biliyorum sonuçta

Bjorn Lothbrok

B
Sizden izin isteyip bazı anonim bilgiler diyerek tonlarca verinizi toplayıp satan, firmanın birçok gelirinide bu verilerden sağlayan tonlarca firma var. Sonuçta ücretsiz bir uygulama ve uygulama satışı üzerinden firmanın bir kazancı yok çünkü burada kazanç sizsiniz, sizin verileriniz bu bir gerçek. Birçok firma yapmakta bunu, ne kullandığımız işletim sistemi, ne tarayıcı, nede çeşitli servisler kaldı ki yerli deyip kullanmakta karar kıldığınız firmaların ürünleri şuanda endişe duyduğunuz Whatsapp dan çok daha beterler. Basın olsun, teknoloji siteleri olsun bu olaydan iyi ekmek çıkardılar kendilerine, özetle kullanmaya devam edebilirsiniz. Şuanda kullandığınız işletim sistemi dahi arka planda karşı sunucuya ne bilgiler aktarıyordur kim bilir. Dijital ortamda hangi firma tutupta size kişisel haklarınızı savunuyoruz, veri ihlali yapmıyoruz gizliliğiniz bizim için önemli der asıl o daha fazlasını yapıyordur.Alternatif isterseniz Telegram çok daha iyidir Whatsapp dan daha fazla özelleştirme içerir en önemliside fotoğraf ve videoları olduğu kalitede aktarıyorsunuz çözünürlüğü düşürmüyor sesli aramalarda kaliteli ve tonlarca grup var sırf bu bile geçiş sebebiniz olabilir. Yıllardır bütün firmaların yaptığı ettiği şeydi zaten açık açık söylenince olay oldu.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu bilgileri WhatsApp in eskiden beri kullanıldığı söyleniyor, önemsiz olduğunu düşünüyorum...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar işler ciddiye bindiği için ben ve arkadaşlarımın hiç biri kullanmıyor ve signal kullanıyoruz tavsiye ederiz gizlilik %10000 size öyle söyliyim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
telegram kullanıcaz yani başka yolu yok

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam benim düşüncem birşey olmayacak yönünde ama sen istersen
bip
telegram
kullanabilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
Walla yıllardır wp kulanıyorum ve ilk defa böle şeyler duyuyorum eyer öyle bişey varsa nabılacak pek bilmem ...

GrimmyGrimzz
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sanırım verilerimizi sızdırmazlar çünkü hepsi mahremiyetimizle ilgili .. çünkü onlara karşı şikayette bulunabiliriz. Yine de whatsapp'ı bıraktım ve telgrafa geçiyorum. Whatsapp'tan daha güvenli sanırım

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ne için kullanacaklarına bağlı aslında

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
koskaca facebook işi gücü yok senin whatsapp dan bilgilerini mi sızdıracak kanka :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Son güncellemeden sonra gelmiş sanırım. Ben ve ailemde henüz böyle bişi gören olmadı ki hiçbirimiz güncellemeyi yapmadık.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Knkam o sözleşmeyi kaldırdılar ama çok takılma kimse senin özelini merak etmez ama başka uygulama kullanmak istiyorsan kakao talk veya lıne kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat ne olur ne olmaz diyorsan başka bir uygulamaya geçebilirsin

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar kendinize gelin 35 40 yaşındaki dayılar hadi neyse de siz bari yapmayın :D akıllı telefon kullanan insanlarız yani gerçekten 1 bildirim ile tüm türkiye ayağa kalktı halbuki normal 0 formatlı bir telefon ile arkadaşlarınızla yan yana gelin ve bir markayı konuşun veya bir ünlüyü konuşun örneğin razer klavye mouselarını konuşun vs 2 gün sonra karşınıza reklamının çıkacağını göreceksiniz akıllı telefon kullanarak zaten gizliliği koruyamazsınız bu devirde :D

adam aşırı hakılı hem bunun haricinde whats app ceo su açıklama yaptı onuda okuyoabilirsiniz ama illaki başka uygulama dersen telegram çok iyi hepsinden daha gelişmiş ve güvenli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...