Whatsapp Fake Numara +33

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]SELAM ARKADASLAR BUGUN ONOFF ADLI PROGRAMDAN WHATSAPPI +33 NO İLE KULLANMAYI GOSTERCEM [/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]1. OLARAK GOOGLE PLAYDAN İNDİRİYORUZ[/FONT]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]2. OLARAK İNDİRDİMİZ PROGRAMA KAYT OLUYORUZ FACEBOOK , GOOGLE HESABIYLA KAYT OLABİLİRİSİNİZ[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]3. OLARAK GELEN PANELDEKİ NUMARAYI WHAPSAPPTA KULLANINIZ[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]İŞİNİZE YARADİYSA Bİ TESEKKURU EKSİK GORMEYİN[/FONT]

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Facebook bir ara numara doğrulamalı sisteme geçmişti, sahte üyelik almak işkence oluyordu şimdi o sistemi kaldırmış gerçi ancak uygulamayı bulduğum iyi oldu. Numara doğrulama gerektiren işlemler için ideal.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Yorumun İçin teşekkür ederim

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Sonradan Alınan Fake Numaralardan // Whatsap Yıllık Para Yerine Sizden Günlük 5-6 $ Götürebilir.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
SpecialForces' Alıntı:
Sonradan Alınan Fake Numaralardan // Whatsap Yıllık Para Yerine Sizden Günlük 5-6 $ Götürebilir.

Paronoyak olmaya gerek yok, böyle bir durum söz konusu değil. Fake numarayı bırak Whatsapp hiçbir zaman yıllık ücret baabında bir kesinti yapmadı zaten. Birtek senden duyuyorum bunu. Defalarca farklı numaralar ile de kullandım yıllık bırak günlük bir çekim dahi yapmadı. Şu hüsnü kuruntularınızı bir kenera bırakın, Facebook'a satılalı ve prosedürleri değişeli yıllar oluyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Öyle birşey olsaydı not olarak yazardım

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

Paronoyak olmaya gerek yok, böyle bir durum söz konusu değil.

Madem Hiç Denemedin O Zaman Böyle Bir Durum Söz Konusu Değil Ve İlk Attığın Yoruma Göre Kullanmadığın Belli .

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kavga etmenizi gerektiren bir konu yok sakin olalım

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
SpecialForces' Alıntı:
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

Madem Hiç Denemedin O Zaman Böyle Bir Durum Söz Konusu Değil Ve İlk Attığın Yoruma Göre Kullanmadığın Belli .

Mesele kullanıp kullanmamak değil,  Whatsapp hiçbir zaman bir ücret talep etmedi yıllık yada günlük olarak Farklı numalardan kastım 3 Turkcell hattı. Lakin kendin diyorsun numaralar sahte diye, sahte olan bir numaradan nasıl para çekecek Whatsapp bana bunu bi açıkla. :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

Mesele kullanıp kullanmamak değil,  Whatsapp hiçbir zaman bir ücret talep etmedi yıllık yada günlük olarak . Lakin kendin diyorsun numaralar sahte diye, sahte olan bir numaradan nasıl para çekecek Whatsapp bana bunu bi açıkla. :)

kendine çok güveniyon sana dava açıp evine kadar ulaşırlar tabi şimdi bahane bulursun ???? : )

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
SpecialForces' Alıntı:
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:
SpeedyGonzales' Alıntı:
SpecialForces' Alıntı:

Mesele kullanıp kullanmamak değil,  Whatsapp hiçbir zaman bir ücret talep etmedi yıllık yada günlük olarak . Lakin kendin diyorsun numaralar sahte diye, sahte olan bir numaradan nasıl para çekecek Whatsapp bana bunu bi açıkla. :)

kendine çok güveniyon sana dava açıp evine kadar ulaşırlar tabi şimdi bahane bulursun ???? : )

Buraya daha dava açanı olmadı banada dava açanı olmaz :), EULA denen bir şartname vardır dijital içeriklerde. Burada söz konusu durum kullanan değil kullandıran platformdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...