Whatsapp hesap ele geçirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar özel bi konudan dolayı birisinin whatsapına bakmak istiyorum ama hepsi ya kodlu çıkıyor yada paralı yani olmuyor başkasının whatsapını nasıl ele geçirebilirim? bu arada onun telefonu bende yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O kişinin telini ele gecirmen lazım fikir vereyim onun arkadaşı varsa pc den watsap webw gel foto cek arkadasina at arkadasin o kisinin telini alip vatsapta resmi okutsun :) en basiti bu ben bi kıza 3 casus tuttum :)

Üye
8 HİZMET YILI
O kişinin telini ele gecirmen lazım fikir vereyim onun arkadaşı varsa pc den watsap webw gel foto cek arkadasina at arkadasin o kisinin telini alip vatsapta resmi okutsun :) en basiti bu ben bi kıza 3 casus tuttum :)

mantıklı yada buluş kendi cihazına whatsappweb indir senin cihazda çıkan kodu okut onun teledonunki wp ile o anlamayacak sen takip edeceksin.
NOT:bu yorumum casusluk için değil bilgi vermek içindir, ben kendi biliğim bilgiyi anlattım sen ne şekilde nasıl kullanırsın ben karışmam .d

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Telefonu eline alman lazım whatssap pc yi pc ye indir pc de qr kod isticek onu da spy lık yapmak istediğin kişinin whatsapp ına okut , pc deki qr kodunu okuttuğun telefondaki whatssap konuşmaları vs konuşulabilir şekilde pc ye gelicek , iyi şanslar .

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mantıklı yada buluş kendi cihazına whatsappweb indir senin cihazda çıkan kodu okut onun teledonunki wp ile o anlamayacak sen takip edeceksin.
NOT:bu yorumum casusluk için değil bilgi vermek içindir, ben kendi biliğim bilgiyi anlattım sen ne şekilde nasıl kullanırsın ben karışmam .d
Casus derken onun arkadaşını kendi arkadaşın yap ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...