Whatsapp kalite düşürme olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
whatsappdan foto gönderince kalite düşüyor instagramdada öyle peki bunun bir çözümü varmı telegramdan gönderince düşmüyor dediler yine düşüyor denedim
fotoğraf boyutlandırıcı adlı bir uygulama kullanıyorum yine düşürüyor fakat eskisinden daha az düşürüyor ama yine çok düşürüyor
8.1 mb lik bir foto yu gönderince 0,1 mb ye düşürüyor ve foto çok kötü olur
kullandığım uygulama ile 0,9 a düşürüyor
peki sizin bildiğiniz bir uygulama varmı hileli whatsapp veya hileli instagram kullanınca düşürmüyor diyiliyor ama nerden bulucam bunları

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Whatsapp ayarlar kısmında görüntü yükseltme ayarı vardı

Üye
3 HİZMET YILI
whatsapp ayarlarda görüntü kaliteleştirme var gönderdiğin dosyanın boyutu artıyor fakat baya kaliteli gönderiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
whatsappdan foto gönderince kalite düşüyor instagramdada öyle peki bunun bir çözümü varmı telegramdan gönderince düşmüyor dediler yine düşüyor denedim
fotoğraf boyutlandırıcı adlı bir uygulama kullanıyorum yine düşürüyor fakat eskisinden daha az düşürüyor ama yine çok düşürüyor
peki sizin bildiğiniz bir uygulama varmı hileli whatsapp veya hileli instagram kullanınca düşürmüyor diyiliyor ama nerden bulucam bunları
Attığın fotoları belge olarak gönderirsen hiç kalite düşmez

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Galiba göndereceğimiz dosyayı belge olarak yolladığımız zaman kalite fazla düşmüyor diye biliyorum birde öyle deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnstagram için instagramın kendisine ait efektleri oluyor , orijinalinden farkı olmayacak şekilde efekt seçip paylaşabilirsin , whatsapp ve telegram içinde belge olarak göndermen mantıklı olur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dosya olarak gonderme secenegı varsa deneyebilirsin maalesef twitter ınstagram vs gibi şeylerde bozuyor goruntuyu

Üye
3 HİZMET YILI
Gerçekten öyle kalite aşırı derecede düşüyor onca fotoğrafı airdroptan atmaktan bir hal oldum başka bir çözümünü bende arıyorum açıkaçası
peki sizin bildiğiniz bir uygulama varmı hileli whatsapp veya hileli instagram kullanınca düşürmüyor diyiliyor ama nerden bulucam bunla

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk resmi belge olarak atarsan mb kısaltmadan kaliteli bi şekilde atılıyo

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Atacağın fotoğrafları cihaz dosyaları içerisinden belge olarak paylaşırsın whatsappın izin verdiği mb kadar dosyayı kendi çözünürlüğünde atabilirsin ancak çok büyükse mb aşımı olacağı için hiç atamazsın dostum iyi forumlar
Post automatically merged:

Eğer iphone kullanıyorsan önce fotoğraf yada videoyu dosyalara kaydet de daha sonrasında whatsappdan belge olarak paylaşı seçip dosya olarak kaydettiğin öğeyi seç ve gönder sonrasında dosyaların içerisinden silki boşuna yer kaplamısın orada

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
WhatsApp herhangi fotoğraflar ve videolar gönderirken depolama veri tasarrufu sağlamak amacıyla sıkıştırarak gönderilir. Bu nedeniyle fotoğraflar ve videolar kalitesi düşürecektir.
Kalite artırmak için Modlu WhatsApp yada RAR ile sıkıştırılmış dosyası göndermeniz gerekmektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben de bundan şikayetçiyim ondan dolayı resimleri artık mailden yolluyorum yine bi deneyebilirsin bence fark ediyor

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Dosyayı görsel olarak değil belge olarak yani png,jpg olarak gönderince dosyanın kendisi gittiği için aynı şekil karşı tarafa ulaşır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Belge olarak gönderdiğin zaman kalite düşmeyecektir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
WhatsApp, dünya genelinde birçok insanın kullandığı popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır. COVID-19 pandemisi sırasında, insanların iletişim ihtiyaçları arttığından, WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarının kullanımı da artmıştır. Ancak, bu artan kullanımın, uygulamanın altyapısının kaldıramayacağı yüksekliğe çıkması sonucu, bazı ülkelerde kullanıcılara sunulan hizmet kalitesinin düşmesine neden olmuştur. ve bunun dışında bildiğim bir uygulama yok ama hilelelirde olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Korsan whatsaplar var ama güvenilmez korsan oldukları için kalite düşürmeden atma özelliği var

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
whatsapp için yeni özellik geldi hd mevzusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...