wowkendisine sormayı deneyebilirsin.
onu görmenin herhangi bir özel yolu yok aynı kişinin kayıtlı olduğu bir arkadaşın varsa ona sorabilirsin ama numaranı silse bile profil fotoğrafı herkes kısmını seçtiyse silse bile gözükebilir gibisinden...Merhabalar,
Çok önemli değil fakat merakWhatsapp uygulamasında telefonumuzda rehberimizde kayıtlı olan kişinin fotoğrafı kaldırması durumunda telefon numaramızı sildiğini düşünürüm genelde düşündüğüm gibi olmayabiliyor bazen bunu anlamanın bir yöntemi var mıdır
Kaydetti mi bilmiyorumkendisine sormayı deneyebilirsin.
Önerin için teşekkür ederim sanırım yapılabilecek en iyi çözüm yoluonu görmenin herhangi bir özel yolu yok aynı kişinin kayıtlı olduğu bir arkadaşın varsa ona sorabilirsin ama numaranı silse bile profil fotoğrafı herkes kısmını seçtiyse silse bile gözükebilir gibisinden...
knk şey yaz ppni kaldırdın mı yoksa bana mı gizledin ben mi göremiyorum veya beni sildin mi falan hızlı çözüme kavusursun bunlarla zaten sana değer vermiyosa konusmaKaydetti mi bilmiyorum
Birisi senin numaranı sildiyse bu neden önemli ki senin için?
Arkadaşın dediği gibi kendisine sorabilirsin, en kötü cevap vermez. Ee ne fark eder ki, kendini bir insan cevap vermediği için ezik mi hissetmekten korkuyorsun?
Dünya üzerinde milyar insan var, üç beş kişinin ne düşündüğüne çok takılmadan yaşamak lazım.
Bu çalışır gibiknk şey yaz ppni kaldırdın mı yoksa bana mı gizledin ben mi göremiyorum veya beni sildin mi falan hızlı çözüme kavusursun bunlarla zaten sana değer vermiyosa konusma
yazıp sormak falan istemiyorsan en mantıklısı başka birinin telefonundan bakarak öğrenmek benceMerhabalar,
Çok önemli değil fakat merakWhatsapp uygulamasında telefonumuzda rehberimizde kayıtlı olan kişinin fotoğrafı kaldırması durumunda telefon numaramızı sildiğini düşünürüm genelde düşündüğüm gibi olmayabiliyor bazen bunu anlamanın bir yöntemi var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?