Whatsapp - Numarımızın Silindiğini Öğrenebilir miyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Çok önemli değil fakat merak :D Whatsapp uygulamasında telefonumuzda rehberimizde kayıtlı olan kişinin fotoğrafı kaldırması durumunda telefon numaramızı sildiğini düşünürüm genelde düşündüğüm gibi olmayabiliyor bazen bunu anlamanın bir yöntemi var mıdır

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kendisine sormayı deneyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
başka bir arkdaşına sor eğer onda gözüküyorsa silmiştir genelde arkdaşıma sorarım sende de profil fotosu varmı yok mu diye

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
programı falan var mı bilmem ama sorarak öğrenmek en mantıklısı :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Birisi senin numaranı sildiyse bu neden önemli ki senin için?
Arkadaşın dediği gibi kendisine sorabilirsin, en kötü cevap vermez. Ee ne fark eder ki, kendini bir insan cevap vermediği için ezik mi hissetmekten korkuyorsun?
Dünya üzerinde milyar insan var, üç beş kişinin ne düşündüğüne çok takılmadan yaşamak lazım.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
WhatsApp uygulamasında bir kişi, sizin telefon numaranızı silerek sizi engelleyebilir veya WhatsApp hesabınızı silerek sizin numaranızı rehberinden kaldırabilir. Ancak, bu durumu doğrudan WhatsApp uygulaması üzerinden öğrenmeniz mümkün değildir.

WhatsApp, bir kişinin sizi engellediğini veya numaranızı rehberinden kaldırdığını doğrudan bildirmemektedir. Ancak, bazı belirtiler bu durumu işaret edebilir. Örneğin, eğer daha önce bir kişiyle WhatsApp üzerinden mesajlaşıyorsanız ve birdenbire o kişiyle mesajlaşamaz hale geliyorsanız, o kişinin sizi engellemiş olma ihtimali vardır.

Ayrıca, WhatsApp'ta grup sohbetleri de bir ipucu sağlayabilir. Eğer bir kişinin, sizinle aynı grup sohbetinde olmasına rağmen mesajlarına artık cevap vermiyorsanız, o kişinin sizin numaranızı silmiş veya engellemiş olma ihtimali yine var.

Ancak, bu belirtiler kesin bir sonuç vermeyebilir ve sadece bir ihtimaldir. Dolayısıyla, bir kişinin sizin numaranızı silip silmediğini veya sizi engellediğini kesin olarak öğrenmek için doğrudan o kişiyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer ayarlardan profil fotoğrafı sadece kişilere gözüküyor seçeneği varsa ve sende gözükmüyorsa fotoğrafı fakat durumu gözüküyorsa ve arkadaşında fotoğraf ve durumu gözüküyorsa numaranı silmiştir. Ben böyle teyit ediyorum genelde

MemoryHackersin lgbt desteklemeyen ama top üyesi
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mesaj gönder o bakmadan hemen sil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
profil fotoğrafı gözükmüyorsa silmiş demektir

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Çok önemli değil fakat merak :D Whatsapp uygulamasında telefonumuzda rehberimizde kayıtlı olan kişinin fotoğrafı kaldırması durumunda telefon numaramızı sildiğini düşünürüm genelde düşündüğüm gibi olmayabiliyor bazen bunu anlamanın bir yöntemi var mıdır
onu görmenin herhangi bir özel yolu yok aynı kişinin kayıtlı olduğu bir arkadaşın varsa ona sorabilirsin ama numaranı silse bile profil fotoğrafı herkes kısmını seçtiyse silse bile gözükebilir gibisinden...

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendisine sormayı deneyebilirsin.
Kaydetti mi bilmiyorum :D
Post automatically merged:

onu görmenin herhangi bir özel yolu yok aynı kişinin kayıtlı olduğu bir arkadaşın varsa ona sorabilirsin ama numaranı silse bile profil fotoğrafı herkes kısmını seçtiyse silse bile gözükebilir gibisinden...
Önerin için teşekkür ederim sanırım yapılabilecek en iyi çözüm yolu

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Birisi senin numaranı sildiyse bu neden önemli ki senin için?
Arkadaşın dediği gibi kendisine sorabilirsin, en kötü cevap vermez. Ee ne fark eder ki, kendini bir insan cevap vermediği için ezik mi hissetmekten korkuyorsun?
Dünya üzerinde milyar insan var, üç beş kişinin ne düşündüğüne çok takılmadan yaşamak lazım.

Önemsiz gerçekten kendisine sorma daha mantıklı haklısın fakat kayıt edecek kadar yaşanmışlık olmadığı için fotoğraf gözüküyor bazen gözükmüyor başkasının yazdığı gibi çözüm yolu başka numaradan bakmak güzel öneri teşekkürler
Post automatically merged:

knk şey yaz ppni kaldırdın mı yoksa bana mı gizledin ben mi göremiyorum veya beni sildin mi falan hızlı çözüme kavusursun bunlarla zaten sana değer vermiyosa konusma
Bu çalışır gibi

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

yazıp sormak falan istemiyorsan en mantıklısı başka birinin telefonundan bakarak öğrenmek bence

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu kadar cevap geleceğini düşünmüyordum bu arada çok teşekkür ederim hepinize zaman ayırıp yazdığınız için :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pp kullanıyorsa ppsinden anlayabilirsin silmiş ise pp yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...