Seçkin Üye
Bulursun bizide bilgilendir lütfen ve bunun mantığı nedir ne işe yarıyor bilen biri var ise dönebilir mi?
YoWhatsapp varben henüz ücretsizine rastlamadım.
wp daki o program hangisi kardeş bizede öğretirmisin banada lazım dainstagramdan sonra bide wp a mi geldi bu tarz uygulamalar seyi biliyorum sevgililer birbirlerine caktirmadan birbirlernin wp larini kendi telefonlarindan izliyolar androidde bunu duymustumda seninkini ilk defa duyuyorum bi arstiralim bakalim ne cikacak
chrome a whatsappweb yazıyorsun masa ustu sıtesı ıstıyorsun sonra kodunu okut sevgılının telefonundan yazısmalar sneın olsunwp daki o program hangisi kardeş bizede öğretirmisin banada lazım da![]()
hee ben bunu biliyomda ekstra kopyalama programı zannettim varmı onun uygulamalarını klonlayıp kendi telefonumuzdan takip etme programıchrome a whatsappweb yazıyorsun masa ustu sıtesı ıstıyorsun sonra kodunu okut sevgılının telefonundan yazısmalar sneın olsun
vallaha bunu yapan herseyi yaparhee ben bunu biliyomda ekstra kopyalama programı zannettim varmı onun uygulamalarını klonlayıp kendi telefonumuzdan takip etme programı