WhatsApp'tan Büyük Yenilik: Orijinal Kalitede Fotoğraf ve Video Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
:resim:

1701691947598.png

:yazı:
WhatsApp, iOS kullanıcılarının sevinçle karşılayacağı bir güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme ile artık iPhone kullanıcıları, medya dosyalarını orijinal kalitelerinde paylaşabilecek.

WhatsApp'ın iOS İçin Yeni Güncellemesi

• Orijinal Kalitede Medya Paylaşımı: WhatsApp, iOS için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, fotoğraf ve videoların uygulama üzerinden paylaşılırken sıkıştırılmasını engelliyor ve orijinal kalitelerini koruyor. Kullanıcılar, bu özelliği kullanabilmek için sohbet paylaşım sayfasını açıp "Belge"yi seçtikten sonra "Fotoğraf veya Video Seç"e tıklayarak medya dosyalarını bir belge olarak gönderebilir.

Güncellemenin Özellikleri ve Dağıtımı

• Beta Sürümünden Herkese: Bu özellik ilk olarak WhatsApp'ın iOS 23.23.1.74 beta güncellemesinde sınırlı sayıda kullanıcıya sunulmuştu. Ancak, en son 23.24.73 güncellemesi ile şimdi tüm kullanıcılara sunuluyor.
  • Diğer İyileştirmeler: Güncelleme, yüksek kaliteli medya dosyalarının yanı sıra, büyük gruplarda herkesi aramadan sesli sohbet başlatma gibi diğer iyileştirmeleri de içeriyor. Ayrıca, kaçırılan, devam eden ve tamamlanan çağrıları hızlıca gösteren yeni sohbet balonları ve durum güncellemelerine avatarlarla tepki verme özelliği de eklendi.

Kullanımı ve Yaygınlaşması

• Eski Yöntemden Kurtuluş: Daha önce, sıkıştırılmamış medya dosyalarını WhatsApp üzerinden göndermek için dosya uzantılarını PDF veya DOC olarak değiştirmek gerekiyordu. Ancak, bu yeni özellik bu süreci ortadan kaldırıyor.
  • Güncellemeyi Almak İçin: Eğer bu özellikleri henüz almadıysanız endişelenmeyin, çünkü bazı hesaplar bunları önümüzdeki haftalarda alacak. En güncel özelliklere erişebilmek için WhatsApp'ı App Store ve TestFlight uygulamasından düzenli olarak güncellemeniz öneriliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni gelen güncelleme iyi olmuş ama pek bi fark olmıyacak gibime geliyor diğer insanlarda memnun kalmayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
EVET hd olarak yollanılıyor

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence iyi olucak kalite düşmesi çok sinir bozucu oluyordu :)

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
android hani bana hani bana demiş.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sonunda uzun zamandır beklediğim bir güncellemeydi

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yıllardır saçma sapan bir sistemde gidiyor. Artık sınır olmaması lazım

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
İos için cidden güzel bi güncelleme olmuş özellikle orijinal kalite de fotoğraf paylaşımı airdrop dan sürekli göndermekten kurtuluyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
zaten belge gönderme ile fotoğraf gönderip kalitesini bozmadan yapabiliyorduk bu işlemi yanlış mı biliyorum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk bence modlu wp kullanma dicem de :D orjinali de paylaşıyor bilgileri bilemedim :D bildiğini yap knk yazarken kendi kendime cevap verdim ya :D

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yani airdrop kullanıyorduk zaten ama uzak mesafede olanlar için gayet güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...