Whatsapptan Para Transferi [Ne Kadar Güvenli?]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hepimizin günlük hayatında sıklıkla kullandığı uygulamalardan biri; Whatsapp. Geçtiğimiz aylarda para transferini hızlandırmak için geliştirmelere başladığını söyleyen Whatsapp bu konuda hızlı bir gelişme göstererek beta sürümünü çıkardı. Uygulama üzerinden para göndermeyi sağlayan bu özellik, bir kişiye normal banka uygulamasında olduğu gibi para göndermenizi sağlıyor.
Yakın zamanda ülkemizde de kullanıma sunulması beklenen bu araç, şimdi beta sürümde yeni bir özellik alıyor.​

dddd.png

Yukarıda görmüş olduğunuz yenilik, şu anda ödeme yönteminin kullanıldığı Hindistan’da test edilebilir.Türkiye’deki kullanıcılar da muhtemelen en erken yıl sonuna kadar para transferlerini WhatsApp üzerinden yapabilecekleri yönünde yorumlamalar mevcut. Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum doğrusu. Hali hazırda bankaların appleri üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde para gönderme yöntemleri varken neden Whatsapp'a entegre edilsin.​

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Whatsapp gibi adı sürekli gizlilik ihlali ile anılan bir app'e böyle bir özellik getirmek ne kadar mantıklı, tartışılır.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Whatsapp gibi adı sürekli gizlilik ihlali ile anılan bir app'e böyle bir özellik getirmek ne kadar mantıklı, tartışılır.
Haklısın ben de anlam veremedim. Üstelik bu önceden var olan bir şey değil şirket Facebook'a satıldıktan sonra gelen bir yenilik. Tırsmadım değil.

TekGerçek
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
zaten bu uygulama yüzüden neler neler geldi başımıza birde bu para transferi ne kadar sağlıklı bilemem

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hiç gerek yok belki ilerde birileri kullanıp güvenli hale gelir belki ama şaunda kartlar var mobil bankacılık atmler falan zart zurt birsürü şey varken girmeyelim derim bu olaylara

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gizlilik ihlalleri ile ilgili soruşturma geçirmiş bir firma üstelik

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Whatsapp'a asla güvenme , bu tarz işleri daha güvenilir yerlerden yapsan iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Whatsapp'a asla güvenme , bu tarz işleri daha güvenilir yerlerden yapsan iyi olur
Zaten bankaların mobil appleri bu işler için var üstelik karşı tarafta aynı app'in olması gerekmiyor. Yani ben wp den göndereceksem karşıda da olması lazım anladığım kadarıyla. Öte yandan direkt bankanın kendi app sinden gönder gitsin hiçbir şeye gerek yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Wp ' ye güvenmeyi bırak kullanmıyorum bile doğru düzgün bizleri şaşırtacak iyi güncelleme gelmedi daha

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
insanların bilgisini satan bir firmanın uygulamasında neden para göndereyim ayrıca türkiyeye henüz gelmedi bu değilmi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka ben şahsen güvenip gönderemem ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...