Haklısın ben de anlam veremedim. Üstelik bu önceden var olan bir şey değil şirket Facebook'a satıldıktan sonra gelen bir yenilik. Tırsmadım değil.Whatsapp gibi adı sürekli gizlilik ihlali ile anılan bir app'e böyle bir özellik getirmek ne kadar mantıklı, tartışılır.
Hiç sorma. Wp+ gibi uygulamalar bundan nasıl etkilenirdi acaba?Whatsapp gibi adı sürekli gizlilik ihlali ile anılan bir app'e böyle bir özellik getirmek ne kadar mantıklı, tartışılır.
Onlar üçüncü parti programı olduğu için almaz o özellikleri.Hiç sorma. Wp+ gibi uygulamalar bundan nasıl etkilenirdi acaba?
mantıklı değil fakat devam ediyorlar her seferinde daha kişisel bilgileri ele geçiriyorlarWhatsapp en son insanların bilgilerini satmak için sözleşme yaptı bu özellik pek mantıklı değil
Haklısınmantıklı değil fakat devam ediyorlar her seferinde daha kişisel bilgileri ele geçiriyorlar
Zaten bankaların mobil appleri bu işler için var üstelik karşı tarafta aynı app'in olması gerekmiyor. Yani ben wp den göndereceksem karşıda da olması lazım anladığım kadarıyla. Öte yandan direkt bankanın kendi app sinden gönder gitsin hiçbir şeye gerek yok.Whatsapp'a asla güvenme , bu tarz işleri daha güvenilir yerlerden yapsan iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?