Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
960x0.png

Aşırı bir klavye incelemesi hazırladım klavyenin beni etkileyen özelliklerinden biri ise ekrandaki renkleri klavyeye yansıtmasıydı. Direk konuya gireceğim. ABD gamer şirketi Whirlwind FX, 'içeriğe duyarlı' RGB aydınlatma ile yeni bir mekanik oyun klavyesi tanıttı. Whirlwind FX, RGB arka plan aydınlatmasını klavyenin ekrandaki görüntüye bağlamak, bir üst seviye oyuncu oyun deneyimi sunuyor. Element oyun klavyesinin RGB aydınlatmasının herhangi bir PC'de oyunu için özelleştirilebileceğini söylüyor. FX'in kendine özgü özel içerikleri, bol miktarda RGB içeren klavye olduğu için, "oyunda yaşanan olayları ve kritik anlarını - patlamalar, çeşitli ortamlar, alınan hasar, sağlık seviyeleri, iyileşmeyi, kalkanları - senkronize LED desenleri üreten, renk patlamaları " ve daha fazlasını içerdiğini belirtiyor. Element oyun klavyesi yazılımı, belirli oyuncular için "sürekli genişleyen patentli oyunlara özel kitaplığı" içerir ve ayarlanmış reaktif aydınlatma deneyimi birlikte sunuyor. Şuanlık 100 ABD doları yani yaklaşık 694,42 Türk Lirası (Amazonda Belirtilen Fiyatı Vergiler Geçerli Değil) aşşağıdaki videodan detaylı inceleyebilirsiniz.

:video:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bi bakıyım şu aralar klavyeye ihtiyacım var zaten.

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güzel görünüyor alunabilir

Üye
6 HİZMET YILI
Klavye harika ve satın almaya değer ve oyunda çok hızlı

Wyd

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gostei, dei like !

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 38302

Aşırı bir klavye incelemesi hazırladım klavyenin beni etkileyen özelliklerinden biri ise ekrandaki renkleri klavyeye yansıtmasıydı. Direk konuya gireceğim. ABD gamer şirketi Whirlwind FX, 'içeriğe duyarlı' RGB aydınlatma ile yeni bir mekanik oyun klavyesi tanıttı. Whirlwind FX, RGB arka plan aydınlatmasını klavyenin ekrandaki görüntüye bağlamak, bir üst seviye oyuncu oyun deneyimi sunuyor. Element oyun klavyesinin RGB aydınlatmasının herhangi bir PC'de oyunu için özelleştirilebileceğini söylüyor. FX'in kendine özgü özel içerikleri, bol miktarda RGB içeren klavye olduğu için, "oyunda yaşanan olayları ve kritik anlarını - patlamalar, çeşitli ortamlar, alınan hasar, sağlık seviyeleri, iyileşmeyi, kalkanları - senkronize LED desenleri üreten, renk patlamaları " ve daha fazlasını içerdiğini belirtiyor. Element oyun klavyesi yazılımı, belirli oyuncular için "sürekli genişleyen patentli oyunlara özel kitaplığı" içerir ve ayarlanmış reaktif aydınlatma deneyimi birlikte sunuyor. Şuanlık 100 ABD doları yani yaklaşık 694,42 Türk Lirası (Amazonda Belirtilen Fiyatı Vergiler Geçerli Değil) aşşağıdaki videodan detaylı inceleyebilirsiniz.

:video:

klavye alıcaktım

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güzele benziyor ama bi inceleyeyim şunu ben

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yok ya değmez o fiyata bu klavyeden daha iyileride var

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka bi yt de baktım biraz da fiyatına göre gayet iyi bence yani eğer almayı falan düşünüyorsan kriterlerinin arasına koyabilirsin kullanımı da kolay bence yani güzel bir klavye

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Biraz daha üzerine koyup güzel daha güzel ürünlerde alına bilir o acıdan yoksa hani fiyatına denk bir klavye yok zaten

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
klavye çok güzel ama o para eder mi sorun o

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Verilen parayı haketmediğini düşünüyorum o fiyata daha güzel bişey alınabilir bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim klavyem :D gerçekten memnunum

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
o paraya Razer alınabilir ama buda güzel ve kaliteli buda alınır yani

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
görünüşü güzel ama fiyatıda güzelmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...