Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar, evimdeki 2. bilgisayarda ping sorunu yaşıyorum. Bilgisayar modeme uzak kaldığından Xiaomi modem çoğaltıcı kullanıyorum ve normalde 12-13 aldığım ping 100'lere çıkıyor hatta kopmalar yaşıyorum. Normalde aynı şekilde kullanıyordum fakat aynı sorunu sadece Wi-Fi'ye bağlanılıp video izlendiği zaman alıyordum fakat şu an kimse bağlanıp video izlememesine rağmen ping sorunu yaşıyorum.
İki bilgisayarın bağlandığından olduğunu düşündüm fakat bazen iki bilgisayar oyunda olsa bile yaşamıyorum, problemin çözümü var mıdır? Bilgisayarın Wi-Fi antenini mi güçlendirmem gerekiyor? Çözemedim, Wi-Fi çoğaltıcı telefonumda normal Wi-Fi'nin yanındaymışım gibi çalışıyor. Sorunu bilgisayarda yaşıyorum. Wi-Fi anteni ve Wi-Fi aygıtı sağlam, onu da kontrol ettim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
İki bilgisayarın bağlandığından olduğunu düşündüm fakat bazen iki bilgisayar oyunda olsa bile yaşamıyorum, problemin çözümü var mıdır? Bilgisayarın Wi-Fi antenini mi güçlendirmem gerekiyor? Çözemedim, Wi-Fi çoğaltıcı telefonumda normal Wi-Fi'nin yanındaymışım gibi çalışıyor. Sorunu bilgisayarda yaşıyorum. Wi-Fi anteni ve Wi-Fi aygıtı sağlam, onu da kontrol ettim. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Moderatörün son düzenlenenleri: