WiFi Ağınızdan İstenmeyen Cihazları Atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Artık misafirler veya internetinize izinsiz girdiğini düşündüğünüz kişiler internetinizi sizin isteğiniz dışında kullanamayacak. Öncelikle işlemleri gerçekleştirebilmek için cihazınızın rootlu olması gerekmektedir.

Şimdi anlatıma geçelim. kullandığımız uygulama Wifikill Free (uygulamayı çeşitli sitelerden edinebilirsiniz.)

Uygulamayı indirdiğinizi var sayarak adımlara geçiyorum.

1 - Uygulamayı açalım.

GyjjBV.png

2- uygulamayı açtıktan sonra Root iznimizi verelim.

YOooOD.png

3- şimdi ise wifi ağlarının listesi gelecek isterseniz hepsinin sağ tarafta 3 noktaya tıklayarak hepsini seçebilir ve wifi ağınızdan uzaklaştırabilirsiniz veya birini seçip gene aynı işlemi uygulayabilirsiniz tercih size kalmış.

1GRRJb.png

4- seçtikten sonra aşağıda Kill diye bir seçenek çıkacak buna bastıktan sonra birdaha o cihaz ağınıza bağlanamayacaktır kısaca Mac adresini ve ıp bilgilerini engellemektedir.​

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
bunu herkes bilio konuda mevcut sanırım.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
35 haneli şifre var kim girecek ki :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yararlı tesekkurler. Mac filtresindende ayarlanıyor bu :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
O ayrı konu bazı cihazlarda modeme kimin bağlandığı gözükmüyor arayüzle alakalı bu da aynı işlemi yapıyor. tek farkı ağları görmeniz :)
İsim degistirme var zaten ana sayfadan ordan degistirilebiliyorsun yabancı kisileride o sekilde kolayca ayırt edebiliyorsun :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
İsim degistirme var zaten ana sayfadan ordan degistirilebiliyorsun yabancı kisileride o sekilde kolayca ayırt edebiliyorsun :)

Benim kullandığım Airties Air 5650 de göremiyorum mesela, vardır bir ince ayarı onuda ben bilmiyorum :) bu daha kolayıma geliyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bisi olmaz yaklasık 1.5 yıldır aynı şifre hem bilsende baglanamıyorsun filtre var :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benim kullandığım Airties Air 5650 de göremiyorum mesela, vardır bir ince ayarı onuda ben bilmiyorum :) bu daha kolayıma geliyor
Ayn daha kolay baglanan kisileri listeye kaydediyorum tanımam icin sonra tekrar filtreyi uyguluyorum bilip baglansanda baglanılmaz hata verir :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Modem arayüzünden arayüzüne farklılık gösterir

İşte arayüz işi sıkıntı neyin nereye konduğunu bilemiyorsunuz. Modemi alalı birkaç gün oldu zaten malum Turk.net'e geçtim 70 - 80 Mbps alıyorum. Airties'ın bu modelinin sevdiğim yanı Bittorrent özelliği modem açık bilgisayar kapalı istediğin torrenti flash'a indirebiliyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...