bunu herkes bilio konuda mevcut sanırım.
Bizim 3 kardes olarak hepimizin tc kimlik no sifre kimse bilemiyor zor baya 33 rakam35 haneli şifre var kim girecek ki
Yararlı tesekkurler. Mac filtresindende ayarlanıyor bu
Maşallah tabiMaşallah
aga o iş sakatBizim 3 kardes olarak hepimizin tc kimlik no sifre kimse bilemiyor zor baya 33 rakam
İsim degistirme var zaten ana sayfadan ordan degistirilebiliyorsun yabancı kisileride o sekilde kolayca ayırt edebiliyorsunO ayrı konu bazı cihazlarda modeme kimin bağlandığı gözükmüyor arayüzle alakalı bu da aynı işlemi yapıyor. tek farkı ağları görmeniz
İsim degistirme var zaten ana sayfadan ordan degistirilebiliyorsun yabancı kisileride o sekilde kolayca ayırt edebiliyorsun
Aslında o kadar kolay işlemler kiBenim kullandığım Airties Air 5650 de göremiyorum mesela, vardır bir ince ayarı onuda ben bilmiyorumbu daha kolayıma geliyor
Aslında o kadar kolay işlemler ki
Bisi olmaz yaklasık 1.5 yıldır aynı şifre hem bilsende baglanamıyorsun filtre var
Modem arayüzünden arayüzüne farklılık gösterirArayüzüne alışamadım hocam Airties'in işin aslı o. Zyxel VMG 3312 B10-B kullandığımda yapıyordum :
Ayn daha kolay baglanan kisileri listeye kaydediyorum tanımam icin sonra tekrar filtreyi uyguluyorum bilip baglansanda baglanılmaz hata verirBenim kullandığım Airties Air 5650 de göremiyorum mesela, vardır bir ince ayarı onuda ben bilmiyorumbu daha kolayıma geliyor
Aga o hata veriyor bende ya neden olmuyorSSID'yi gizlemekte bir çözüm tabi
Modem arayüzünden arayüzüne farklılık gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?