Wifi Gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Laptopunu ilk git modeme bala kablo ile ordan bağlan sonra modem yönlendiricisine gir 192.168.1.1 burdan engellenen cihazlara bak hepsini kaldır wifi şifini deyiş

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
wifi ayarlardan band genişliğini falan o kanalları değiştirmek belki sorunu çözer, modem ara yüze girip, belk güncelleme yapınca düzelir. Bana bir kere oldu bu çözemedim laptop eskiydi wifi'yi görmüyordu yer değiştirince görüyordu. Laptop driverleri silip yükle

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pc windows 10 ise wifi simgesine sağ tık ağ ve internet ayarları öğesini açın bas
sonra açılan ayarlar penceresinde bağdaştırıcı seçenekleri değiştir bas orada wifi ye sağ tık devre dışı bırak de sonrada aktif et sorun düzelecektir.

arada bendede oluyor pc açıkken modemi aç kapa yapınca oluyor çoğunlukla umarım düzelir :)
onuda denedim gene olmadı

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
wifi ayarlarını sıfırla düzelir kanka

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
it could be that the wifi is as hidden

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazı laptoplarda sorun oluyor laptobu hareket ettir farklı odalardan dene wifi yakın olması her zaman çözüm değil
hocam bu söylediğini hiç dikkate almadım dademin bir deneyeyim dedim kendi kendime. sorunum çözüldü :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
modem reslemekte işe yaramıyorsa wifi ayarlarını sıfırlamayı dene

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wi fi ayarlarını sıfırla eyer yanlışlıkla ayarlarla oynadıysa bozmuş olma ihtimalin çok yüksek yada internet çekmediği içinde oluyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...