Wifi Kapanma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Telefonum Samsung Galaxy j6 plus 1 aydır filan bi muddetsen sonra instagramda wifi kendi kendine kapanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hard format denemenı tavsıye ederım
Post automatically merged:

hem verılerı korur hemde anoormal seylerı duzeltıyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bu kronik bir problem yazılım at eğer bu çözüm olmazsa garantisi varsa gönder Wi-Fi anteni bozulmuş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tries to update the drivers which may be some outdated

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Cihazda yazılım düşürme yapıp mevcut sürümü tekrar atmayı deneyebilirsin ama büyük bir ihtimalle sorun wifi chipsetinden kaynaklanıyor gibi şu durumda pekte yazılımsal gözükmüyor anladığım kadarıyla ilkten bir hard reset atmayı dene büyük bir ihtimalle her halükarda garantisi varsa servis yolunu gözleyeceksin.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Sadece İnstagramda Oluyor Mesela Yotubude yapmıyo

Dostum o zaman Instagramın önbelleğini ve verilerini temizleyip tekrar denermisin verileri temizle dediğinde bu arada hesap bilgin felanda otomatik gider silinir tekrar giriş yapman gerekir biliyorsundur zaten yinede yazayım bir böyle dene denedinmi bilmiyorum sadece Instagramda yapıyor olması garip o mesajını tam görmemişim. Birde cihaz ayarları kısmından fabrika ayarlarına dön seçeneğini var onu yap sadece ayarları varsayılana sıfırlar her cihazda farklımı bilmiyorum şuanda elimde A30 var samsung cihaz olarak bunda bu şekilde ayarlar sıfırlama kısmı.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ağ ayarlarını sıfırlamayı denedin mi?
Ağ Sıfır lama yaptım bi cözüm olmadı
Post automatically merged:

Dostum o zaman Instagramın önbelleğini ve verilerini temizleyip tekrar denermisin verileri temizle dediğinde bu arada hesap bilgin felanda otomatik gider silinir tekrar giriş yapman gerekir biliyorsundur zaten yinede yazayım bir böyle dene denedinmi bilmiyorum sadece Instagramda yapıyor olması garip o mesajını tam görmemişim. Birde cihaz ayarları kısmından fabrika ayarlarına dön seçeneğini var onu yap sadece ayarları varsayılana sıfırlar her cihazda farklımı bilmiyorum şuanda elimde A30 var samsung cihaz olarak bunda bu şekilde ayarlar sıfırlama kısmı.
uyguluyucam bunu sağol

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Şikayetvarda felanda özellikle baktım Instagramda cihazı donanlar var güç tuşuna uzun basıp cihazı anca öyle kapatıyorlarmış ve senin sorununu yaşayan kişilerde mevcut cihazda kronik bir durummu var acaba daha önceleri yaşıyormuydun böyle bir problem peki yada Instagrama gelen veya cihaza gelen son güvenlik yaması felan buna etki etmiş olabilirmi hatırlıyormusun çünkü baktığım kadarıyla cihazın kronik sıkıntıları da var garantisi varmı cihazının ?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tek instagram da mı kapanıyor?

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
En sağlıklısı garantiye yollamaktır. Evde yapabileceğin bazı yöntemleri @FancyBear arkadaşımız yazmış benzer sorun bende de vardı garantisi olmadığı için gönderemedim, tamir ile uğraşmak yerine Cuma indirimlerinden uygun bir telefon almıştım.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
garantisi varsa servise ver yoksa wifi değiştir

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
WiFi PowerSave Mode diye özellik var bu samsunglarda buna bir bak derim bundan dolayı kendi kendine kapatma yapabilir

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
HardFormat denemelisin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
better bring it to service center.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Garanti olan teknik servis gönder.
Garanti yoksa pahalı fiyat göre teknik servis kesinlikle göndermeyin. Yeni telefon almanız tavsiye ederim.

GM 5 Plus ekran kırık olduğu teknik servis gönderdim. Telefonumu onarıldı. Üstelik ekran sorunu var. Beyaz daire ekran gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...