Wifi nın pinini buldum ama baglanmıyor uzakta bıraz ondan olabılrı mı ?wifi kırma diye bir şey yoktur wps sistemi şöyle çalışır default pinleri dener eğer default pinleri kullanıyorsa bağlanır o da düşük ihtimal ama bazı yöntemler var
modem sahibi pinle bağlanmayı devredışı bırakmış olabilir.Wifi nın pinini buldum ama baglanmıyor uzakta bıraz ondan olabılrı mı ?
sanmam arkadas zaten iddaya girdik baglanamasın dıyormodem sahibi pinle bağlanmayı devredışı bırakmış olabilir.
sanmam arkadas zaten iddaya girdik baglanamasın dıyor
Uzaktan diye bağlanamayacağını sanmıyorum. Benim gibi Mac filtresi koymuş olabilir :') Beyaz listeye bağlanabilecek kişileri ayarlamıştır ve ya da kara listeye bağlanamayacak kişileri ayarlamıştır. Bu sayede kendine güvenip sana böyle demiş olabilir.Wifi nın pinini buldum ama baglanmıyor uzakta bıraz ondan olabılrı mı ?
wifislax ı linux kategorisinde paylaştığım wifi jammer ile birlikte kıullanırsa %100 sonuç alabilirwifislax ile karşı tarafın netini kesiyosun sonrada modemin arayüzü gibi arayüz geliyor internete girinci karşı tarafta şifreyi giriyor interneti geliyor şifrede sana geliyor