Wifi kırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dumber diye bir program var internetten biraz araştırırsan ben eskiden onunla kırıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Reaver var ama androidde çalışıyor biraz karışık bir program youtubeden bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeş Geçen Bende Uğraştım Çok Zor Şifre Kırma İşi Valla Gidip İstedim Verdi Sağolsun :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum bu konu hakkında böyle paylaşıp bir program bulamassın önce Network alanında gelişmen lazım hazır hiçbirşey yok varsa da Network hakkında yeterli bilgin olmadığı için illaki bir patlak vericeksin önce oku öğren mantığını kavra sonra proglamlamaya geç bu arada temel yazılım bilgin olması şart.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi
wifi kırmak için genellikle byclock yöntemini kullanırlar yani yedek bir bilgisayarın olmalı ve o bilgisyaı byclok inidirerek 48 haneli şifreleri bile kıra bilrisin kolay gelsin

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Wifi warden bir dene istersen

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dumber kullanmışlığım var fena deildi ama badigard ustamış demiş zayıf şifreleri kırıyor diye

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dumpper diye bir pro vardı birde onun apk olanı var biraz araştır bulursun bitanesi random şifreleri deniyor digeri ise güvenlik acıgından yararlanarak direk modeme baglanıyor ama sana şifreyi vermiyor rootlu olursa telefon şifreyide ögrenebiliyorsun hatta ben bi suriyeliden ögrenmiştim o proyu :D

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Wpa2 kırılması çok zor kali linux kullanman gerekir
Eskiden wps ler vardı çabuk kirilirdi
Simdi kinler kiriptolu bu yuzden 30 gb dosyalar kullanman ve haftalar süren serüven ister

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hocam bence zaman kaybı taktik su in deki proje ödevi yapıcam Internetimiz gitti şifrenizi alabilirmiyim sonra sileceğim diceksiniz basit ;)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dumber kullanmıştım ama modem ıp sitesine girip bazı modemlerin arayüz şifresi admin admin oluyor kolayca ben böyle çok kırdım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kanka KaliLinux ile harici wifi kullanarak kırabiliyorsun. Engin Demirog'du galiba udemy'de eğitimini satıyor dene derim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
marketteki uygulamaların hepsi boş kankam hiç uğraşma bile ancak deep webden bulabilirsin güzel bi wifi kırıcı oraya da malum güven olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...