Seçkin Üye
yan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi
Reaver var ama androidde çalışıyor biraz karışık bir program youtubeden bakabilirsin
sağolasın beyler deneyeceğim sonra yoruma yazarımDumber diye bir program var internetten biraz araştırırsan ben eskiden onunla kırıyordum
Kardeşim ben denediğimde 2 sene önceydi okulun wifi şifresini kırmıştım bilgisayar odasının şuan nasıl bilmiyorumsağolasın beyler deneyeceğim sonra yoruma yazarım
wifi kırmak için genellikle byclock yöntemini kullanırlar yani yedek bir bilgisayarın olmalı ve o bilgisyaı byclok inidirerek 48 haneli şifreleri bile kıra bilrisin kolay gelsinyan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi
aynen zayıf şifreleri kırıyorDumber diye bir program var internetten biraz araştırırsan ben eskiden onunla kırıyordum
dumpper diye bir pro vardı birde onun apk olanı var biraz araştır bulursun bitanesi random şifreleri deniyor digeri ise güvenlik acıgından yararlanarak direk modeme baglanıyor ama sana şifreyi vermiyor rootlu olursa telefon şifreyide ögrenebiliyorsun hatta ben bi suriyeliden ögrenmiştim o proyuyan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi
Wpa2 kırılması çok zor kali linux kullanman gerekiryan komşu internet şifresini bi söylemiyor tilt oldum, var mı ios için ya da pcden şifre kırma programı wifi
root gerektiriyormuReaver var ama androidde çalışıyor biraz karışık bir program youtubeden bakabilirsin