modein nin arayüzünde sınırlandırma var ... 192.168.1.1 ile bağlan modeme farklı modemlerde farlı adres olabilir..ama evdekileri atma herkese ip adresi ata birbirlerini meşgul etmesinlerArkadaşlar benim wifi ye bağlı cihazları şifre değiştirmeden onları nasıl devre dışı bırakabilirm ya da wifi den atabilirim
pc senin mi? 1gb i ne kadar sürede alıyor?arayuzden banlayabilir
tamamdır bro ben de bunu denemek istiyordum artık youtubeden videolarını izleyip deneyeceğimBro mac adreslerini kopyalayıp kara listeye aldığın cihazlar asla wifiye bağlanamaz .
şşşş kanka çaktırma sakınmodein nin arayüzünde sınırlandırma var ... 192.168.1.1 ile bağlan modeme farklı modemlerde farlı adres olabilir..ama evdekileri atma herkese ip adresi ata birbirlerini meşgul etmesinler
Post automatically merged:
anlaşılan komşuna vermişsin şifreyi ayıp olmasın diye engelliyorsun
Merhabalar falanfilanx12;Arkadaşlar benim wifi ye bağlı cihazları şifre değiştirmeden onları nasıl devre dışı bırakabilirm ya da wifi den atabilirim
evet modemden yapılıyor hatta istersen bu kişilerin bağlantılarını belli saatler arasında olmasını fln düzenleyebiliyorsunTtnetin verdiği modemde bağlananlar gözüküyor ama müdahale edemiyorsun. Normalde ebeveyn kontrolunden yapılıyo olması lazım bende müzdaribim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?