kendimce tecrübelerim var herkez gibi kendimce kırıcak hiç bir program tanımıyorum varsa aksini iddaa eden ciddi manada ben istanbuldayım bulusalım gelelim kamerayıda açalım video kaydı olsun bakalım kırıcakmı kırmıcakmı kırsın ben adımı Degiştirrimwifi slak kiriyordu ama onuda kurmak zaman aliyor
zaten text verisi yazılar hafler sayılardan ibaret adam şifresini ahmet123 yapmıs text verisinde böyle bir şey yer alıyorsa zaten bulur şifreyi yazıda belirttim gibi deneme yanılma yöntemi ile oluyor bu işler ama kırma diye bişi yok programın yaptıgını sende yaparsın ona bakarsın adamın sifresi ahmet123 diyelim sende kendince aklına gelen sifreyi denersin ahmet123 mü geldi onuda denersin bi bakmıssın olmus böle yanibirisi internet şifresini kendi ismi falan yaptı mesela onuda kırarmı ?
biraz fazla karşılastım ve insanların böyle bir şeye bel baglaması canımı sıkmış olmalı amacım kımseyi kırmak degil bu arada dedigin gibi açık her daim olur önemli olan bir şifreyi güvenlik için haftada veya ayda 1 kere degiştirilmeli birbirinden bagımsız benzersiz alakasız yapmalılar o zaman sorun kalmayacak ortadaReis tepkini anlıyorum ama zaten halk arasında deneme yanılma sisteminin adını kırma diyorlar işte. zor bir şifre bile koysa belli bir süre her şifre çözülür çünkü adam alfabe numerik sayılar ve sembollerin oluşacağı bir basit kelime oluşturucusu ile eksiksiz bir şekilde tüm olanakları dener ha bu 1 hafta sürer 2 hafta sürer o ayrı birşey ama sonunda bunu elde eder. Biz bilişimcilerin kullandığı kırma sistemi ise o ayrı biz kırmayı halk dilindeki anlamında kullanmıyoruz. Bizimkisi açık bulma yoluyla erişmeye diyoruz. Uyarıda bulunman güzel ama tepkini tuhaf bir dille dile getirmişssinHayırlı geceler.
zaten herkez buna benzer şeylerle paylasıyor oraya buraya yadırgamıyorum senide Tabi eminim öledirwpa wps tester diye bir uygulama vardı 1 yıldan fazladır komsudan cekıyorum evdekı ınternetı kapattırdım
kardesim.wifi slax 2010 yilinda piyasaya surulmus bir isletim sistemidir bir program deildir en buyuk ozelligide wifi kirmak biraz arastırırsan bulursun.kendimce tecrübelerim var herkez gibi kendimce kırıcak hiç bir program tanımıyorum varsa aksini iddaa eden ciddi manada ben istanbuldayım bulusalım gelelim kamerayıda açalım video kaydı olsun bakalım kırıcakmı kırmıcakmı kırsın ben adımı Degiştirrim
yanlız ben ortaya sunulan programlara aldanılmamasını anlatmaya calısmıstım yani program adı altında insanların nasıl kandırıldıgını anlatmaya calısmıstımkardesim.wifi slax 2010 yilinda piyasaya surulmus bir isletim sistemidir bir program deildir en buyuk ozelligide wifi kirmak biraz arastırırsan bulursun.
konu genellemeye kacmis biraz bende wifi kirmak isteyen olursa bu yontemi denesin diye yazdim yazdiklarin dogru maksadim imkani olan yoksa bu yontemi denesin demekti. ama Kull Hakki diye birsey var onuda dusunun.yanlız ben ortaya sunulan programlara aldanılmamasını anlatmaya calısmıstım yani program adı altında insanların nasıl kandırıldıgını anlatmaya calısmıstım
konu hack'e dayanıyorsa eger zaten linux'a lafımız yok ama linux da her adam kullanamaz yanibu yöntemin adı "kaba kuvvet saldırısı"'dır. buna en popüler örnek olarak brute force gösterilebilir. daha verimli sonuçlar için kali linux kullanın.
doğrudur kankakonu hack'e dayanıyorsa eger zaten linux'a lafımız yok ama linux da her adam kullanamaz yani
Nerden bulabilirim bunu?Şuanlık en kolay yol wifislax 2 - 3 yerde(kafelerde) denemiştim sonuç aldım.
Kardeşim Kali Linux işletim sistemi üzerinden kullanabilirsin. Kal, Linux'u hack aracı olarak görmek bence yanlış ama çünkü bunu geliştiren insanlar sen onun bunun wifi şifresini çal diye yapmıyor. Kurduğun sistemin güvenlik testlerini yapman için geliştiriyorlar. Maalesef ülkemizde bu tarz bir yaklaşım var ki maalesef bir ara bende bu düşüncedeydimNerden bulabilirim bunu?
Brute Force zaten kaba kuvvet anlamına geliyor.bu yöntemin adı "kaba kuvvet saldırısı"'dır. buna en popüler örnek olarak brute force gösterilebilir. daha verimli sonuçlar için kali linux kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?