Wifi şifre kırıcılar hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu wifi şifre kırıcıları çok görüyorum. Bu programların gerçekçiliği nedir. İşe yarıyorlar mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka büyük çoğunluğu daha önceden girmiş olduğun wifilerin şifresini gösteriyor, çalışanlar genelde ücretli, ücretsiz olanları bulman ise çok zor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka büyük çoğunluğu daha önceden girmiş olduğun wifilerin şifresini gösteriyor, çalışanlar genelde ücretli, ücretsiz olanları bulman ise çok zor
Sürekli önüme çıkıyor sizlere bi danışayım dedim. Varsa kullanılabilir bir tane indirmekte fayda var belki bir yerde ihtiyacımız olur. Şifresini almak için bir cafelerde bir kahve içmek sorunda kalmamak için

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir aralar dumpy ve jumpstart kullanıyordum 6-7 tane wifiyi kırmıştım hala eskisi gibi iyi çalışıyor mu bilmiyorum denemek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka öyle bir şey hiç görmedim olduğunu da sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
jumpstart ile kırmıştım ben birkaç tane ama 2 sene kadar oldu son zamanlarda denemedim hiç işe yarayabilir

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hepsi palavra bir işe yaramıyor dostum

My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kardesim eski modemlerin pinleri sabittir ama yeni modemler her pc acip kalamaya pin degilistiriyor mantik bu yani eski modemi kirabilirsin ama yenileri cok zor cok profesyonel uygulamalarda vardir illa ama parayla :)

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
jumpstart öneririm hala calısıyor. bazı modemlerde kırılamıyor ama dene istersen.

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
işe yarayan yok fakat varsada yasak yakalanırsan çok büyük saptırımlar alırsın tavsiye etmem.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka daha çok internetinin koruması çok kötü olan kişilerinkine giriyor. Belirli şifreler yada kodlar kaydetmişler programlarla o şifreleri deniyor. Yani idare edebilir çok sıkıştığım bir zaman bir wifi bulmuştum arada iş görüyor :)

Süper Üye
6 HİZMET YILI
ufakken yapıyorduk böyle seyler simdi çoğu ücretli diye biliyorum (bütün wifileri kırmıyor)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wifislax kullan kesin buluyor bulmama ihtimali yok çünkü aynı wifi oluşturup asıl wifiden adamı atıyor diğer wifiden adam girince şifre girmesini istiyor girince oto şifre sana geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...