Wifi Sifre Kırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Çoğu Wi-Fi kırma robot gerektiriyor çoğu eski şifreleri buluyor gosteriyor

Üye
7 HİZMET YILI
arkdaşlar rica ediyorum bana new star managerde kart hileli yapabilecek arkdaş veya üstad yokmu pc versiyonda

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
WPA2 güvenlik sistemi kırıldı. Yabancı forumlarda araştırma yaparak herkes kırabilir. Ama bilgisayar lazım.

Üye
6 HİZMET YILI
wifi slax %100 kırarın lınux ile bootluyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kırmanın kolay olmadığını biliyorum uğraştırıcı ve zaman alıcı ayrıca tavsiye etmem farkedilirse sorun olabilir yasal açıdan

Üye
6 HİZMET YILI
Post kasmak için internetten duyulup ne işe yaradığını bilmeyip sadece mesaj artsın diye yazmakta güzel.

@tacsizkiral12 Soruna çözümü bir başkası yazabilir, benim söylemek istediğim; Bir başkasının netine girmek ( kafede dahil ) bir başkasının kişisel eşyası varsayılarak suç olarak tanınıyor. Ceza hükmü var. Kişi çok kinli vede gaddar birisi ise inan şikayetçi bile olur, üstelik başkasının neti büyük ihtimal ile yavaş olacağı için kendine almanı tavsiye ederim.
Aynen doğru söylüyor suçtur ama yakalandığın sürünce yasaldır

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
wpa tester var da rootlu çalışıyor işe de yaramıyor benim şuanda kullandığım wm ware ile wifislax normal windows ta ise dumpper ara sıra işe yarıyor deneyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kalilinux ile uğraşman lazım, ben öyle programların kırabileceğine inanmıyorum.

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
bir aralar kurcaladım ama telefondan hiç denemedim laptop ve linux aracılığıyla birşeyler yapıldığını görmüştüm. ben denemedim laptop olmadığı için ama youtube videosu vardı ismini hatırlamıyorum ama bir arat bir çok video bulursun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
PC üzerinden Linux İşletim sistemi ile wifi kırmak için çeşitli yöntemler mevcut. Eğer Kullanacaksan Detaylı araştırmanı öneririm öyle her önüne gelene inanırsan sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...