Wifi Sifre Kırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Beyler androidden wifi şifresini kırmayı bilen varmı? bana yardimci olurmusunuz ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
wps wpa tester indir kırsın

Post kasmak için internetten duyulup ne işe yaradığını bilmeyip sadece mesaj artsın diye yazmakta güzel.

@tacsizkiral12 Soruna çözümü bir başkası yazabilir, benim söylemek istediğim; Bir başkasının netine girmek ( kafede dahil ) bir başkasının kişisel eşyası varsayılarak suç olarak tanınıyor. Ceza hükmü var. Kişi çok kinli vede gaddar birisi ise inan şikayetçi bile olur, üstelik başkasının neti büyük ihtimal ile yavaş olacağı için kendine almanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Post kasmak için internetten duyulup ne işe yaradığını bilmeyip sadece mesaj artsın diye yazmakta güzel.

@tacsizkiral12 Soruna çözümü bir başkası yazabilir, benim söylemek istediğim; Bir başkasının netine girmek ( kafede dahil ) bir başkasının kişisel eşyası varsayılarak suç olarak tanınıyor. Ceza hükmü var. Kişi çok kinli vede gaddar birisi ise inan şikayetçi bile olur, üstelik başkasının neti büyük ihtimal ile yavaş olacağı için kendine almanı tavsiye ederim.
@'Kitty çok doğru söylemiş bu sebepten tavsiye edilmez. Birde konusu burası değil gibi :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
açıkcası keklenmişin böyle postlarla wifi şifresini öyle programla falan kıramazsın ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi yasal değil

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Daha Önce program ile komşunun wifi'sini kırmıştım. Program Adı aklımda değil fakat rootlu olduğunu hatırlıyorum.

Diğer Türlü PC üzerinden Linux İşletim sistemi ile wifi kırmak için çeşitli yöntemler mevcut. Eğer Kullanacaksan Detaylı araştırmanı öneririm öyle her önüne gelene inanırsan sıkıntı.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Daha Önce program ile komşunun wifi'sini kırmıştım. Program Adı aklımda değil fakat rootlu olduğunu hatırlıyorum.

Diğer Türlü PC üzerinden Linux İşletim sistemi ile wifi kırmak için çeşitli yöntemler mevcut. Eğer Kullanacaksan Detaylı araştırmanı öneririm öyle her önüne gelene inanırsan sıkıntı.
benim telefonum rootlu. hatirliyormusun programin ismini ?

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bazıları Mr.robot'un dozunu fazla kaçırmış gibi

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
wps tester var wps sunucularının şifresini büyük oranla kırıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Wifi Warden Dene Kardeşim İşine Yarar.

Play Store'De Bulabilirsin..

Üye
7 HİZMET YILI
Telefonda AndroDumper diye bi program var wpa açıklı internetleri kırabiliyor rootlarsan şifresini öğreniyosun rootsuz indirirsen direk wifiye bağlanıyor sonra silebilirsin programı ve bu programı apk ile indirebiliyosun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeş ben wifi ağ yapısı üzerine okudum

öncelikle telden bu iş kolay kolay çözülmez bunun için bir pc nin olması lazım eğer kıracağın wifini wps açığı varsa ve düşükse bir ihtimal kırabilirsin ama en garanti yöntem pcden yapmak laptobun varsa 15 20 dkya halledersin

yinede wifi warden'e bir bak derim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
wifi dumper miydi neydi öyle bişeyle %45 kırarsın rootsuzdu ancak yasal degıl ben ınternetım yok dıye yaklasık 2 ay kullanıp sonunda adamlıktan helallik almıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...