Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka bilgisseyarın proxy ayarlaayamıyor olabilir bier bilgiseyarı güvenli moda aç sonra shift basılı tutup kapa tekrardan aç olabilri belki bendede aynısı oldu bu şekilde çözfüm
wifi kartının idsini değiştirdiği için bilgisayar tanımlamıyor olabilir, windows ayarlarından en yakın kurtarma noktasına yükleyebilirsin bilgisayarını, spooferı kullanmak istiyorsan ethernet kablosu tak.
bro modeme reset at biraz bekle sonra tak yerine olmadımı istersen interneton hizmetini telefondan arayabılırsın yardım ederler (format atmak istemezsen tabi)diyorsan uğraşamam format at en iyisi olur
Sistemin bakımı önemli. Antivirüs'ün online tarama yapanlarını kullanın. Eset,Dr web öneririm. İnternet sorununuzun virüsle filan ilgisi olduğunu sanmam. Sık sık gereksiz yazılım indirme ve kaldırmaları yapmayın. özellikle güvenlik yazılımları. Aşağıdaki işlemi öneriyorum.
*Masaüstünde sağ tıklayıp yeni metin belgesi oluşturun.
*Bu metin dosyasına çift tıklatarak açın.
*Aşağıdaki metni kopyalayıp bu metin dosyasının içine yapıştırın.
@Echo on
pushd\windows\system32\drivers\etc
attrib -h -s -r hosts
echo 127.0.0.1 localhost>HOSTS
attrib +r +h +s hosts
popd
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset all
netsh int ip reset all
shutdown -r -t 1
del %0
*Dosya > Farklı kaydet yolundan dosya adı düzenle.bat ve kayıt türü tüm dosyalar olmak düzenle.bat dosyasını kaydedin.
*Oluşturduğunuz düzenle.bat dosyasına sağ tık > yönetici olarak çalıştır deyin..Vereceği uyarılara Evet/Tamam deyin.
*İşlem bitince sistemi yeniden başlatın. Sorunu gözlemleyin.
Başka bir konunun altında aynı yazıyı paylaşmıştım. Bu yazı başka bir siteden alıntıdır. Yönergeleri uyguladığın taktirde bilgisayarın 10 saniye içerisinde yeniden başlar ve sorunun çözülmüş olur.