Wifi ye bağlananların Hızını Kısıtlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba, Biz wifi ye toplam 9 kişi bağlanıyoruz evde. ama internet yavaşlıyor. yemin ediyorum wifi yi modemden kapıyorum bütün ev yanıma geliyor internete noldu diye :D
lütfen onların hızını kısıtlayabilceğim birşey söleyin. Detaylu anlatmsz

Modem Türk Telekom.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum varsa bende kullanırım takip

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
modeminizin sitesine giriş yapıp kısıtlayabilirsin veya komple engelleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
selam
modem arayüzünden bildigim kadarı ile internet paylaşan cihazların mac adreslerini tanımlayarak interneti kısıtlayara bilir yada erişim izni verebilirsin
ama kastın kotalı internet vermek gibi bir şey ise, illaki mümkündür ama modem arayüzünde hiç denk gelmedim böyle bir menüye

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Modemin ara yüzünden bir ayar olabilir hemen araştırayım bir şey bulursam yazarım.

Seni benden daha iyi tanıyorum
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güzel konu, işe yarayacak cevap gelirse güzel ve kullanışlı olabilir

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba, Biz wifi ye toplam 9 kişi bağlanıyoruz evde. ama internet yavaşlıyor. yemin ediyorum wifi yi modemden kapıyorum bütün ev yanıma geliyor internete noldu diye :D

Modem Türk Telekom.
O Modemin İnternet Hzına Bağlı 9 Kişi Bağlanırsa Yavaşlama İster İstemez Olur : )

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben zxycel marka modem kullanıyorum arayüzünde bahsettiğm gibi mac adresleri üzerinden cihazlara internet erişimi yada kısıtlaması yapabiliyorsun
Evet her modemin ara yüzü farklı olduğuna göre her modem de bu işlemi yapabiliriz diye bir şey söz konusu değil. Ama ilk taramalarıma göre youtube da bunun için çok fazla video olduğunu gördüm. Yani yapılabiliyor. Nasıl yapıcaksın sorusuna gelir isek kendi modem modeline en yakın ara yüz tanıtımını kim yaptıysa bulup buluşturcaksın hocam.

Üye
6 HİZMET YILI
Evet her modemin ara yüzü farklı olduğuna göre her modem de bu işlemi yapabiliriz diye bir şey söz konusu değil. Ama ilk taramalarıma göre youtube da bunun için çok fazla video olduğunu gördüm. Yani yapılabiliyor. Nasıl yapıcaksın sorusuna gelir isek kendi modem modeline en yakın ara yüz tanıtımını kim yaptıysa bulup buluşturcaksın hocam.
Ben Ayarlardan Baktım Kısıtlama Flan Görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
şimdi hangi modem olur ise olsun mac adresi/ip adresi kısıtlaması seçenekleri temel olarak hepsinde mevcuttur bugüne kadar 8 farklı modem kullandım ve hepsinde de aktif şekilde denedim
arayüz ayarlarında kullanımı basittir youtube üzerinde de bahsi geçtiği üzere fazlaca video içerik var.

Üye
6 HİZMET YILI

Modem Türk Telekom.
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum varsa bende kullanırım

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben Ayarlardan Baktım Kısıtlama Flan Görmedim
Üstat youtube da var şimdi forumda yeni oldugumdan neler paylaşılabilior bilmediğimden link ekleyemiorum ama Wifi kullanıcıların hızını düşürme yazsanız kafi hatta orta yaşlı bir Nejdet abimiz var o bile tanıtmış

Üye
6 HİZMET YILI
bazı modemlerin moden arayüzünden hız kısıtlaması yapabiliyorsun

ɴᴇ ᴍᴜᴛʟᴜ ᴛᴜʀᴋᴜᴍ ᴅɪʏᴇɴᴇ ☪ ✅⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✅
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öyle bir şey varsa kullanmak isterız başkan :D

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
olmazmı ben kullanıyorum sized tavsiye ederim izleyin kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...