- Yasaklandı
-
var var internette çok gördüm ama yapamadım burdan daha detaylı almak için yazdım.böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum varsa bende kullanırım takip
ben zxycel marka modem kullanıyorum arayüzünde bahsettiğm gibi mac adresleri üzerinden cihazlara internet erişimi yada kısıtlaması yapabiliyorsunModemin ara yüzünden bir ayar olabilir hemen araştırayım bir şey bulursam yazarım.
O Modemin İnternet Hzına Bağlı 9 Kişi Bağlanırsa Yavaşlama İster İstemez Olur : )Merhaba, Biz wifi ye toplam 9 kişi bağlanıyoruz evde. ama internet yavaşlıyor. yemin ediyorum wifi yi modemden kapıyorum bütün ev yanıma geliyor internete noldu diye
lütfen onların hızını kısıtlayabilceğim birşey söleyin. Detaylu anlatmsz
Modem Türk Telekom.
Öyle Birşey Yok ya Olsaydı Bende Ypardım İnternet Hızına Bağlıvarsa bende aynısını yapmak isterim bıktım ya
Evet her modemin ara yüzü farklı olduğuna göre her modem de bu işlemi yapabiliriz diye bir şey söz konusu değil. Ama ilk taramalarıma göre youtube da bunun için çok fazla video olduğunu gördüm. Yani yapılabiliyor. Nasıl yapıcaksın sorusuna gelir isek kendi modem modeline en yakın ara yüz tanıtımını kim yaptıysa bulup buluşturcaksın hocam.ben zxycel marka modem kullanıyorum arayüzünde bahsettiğm gibi mac adresleri üzerinden cihazlara internet erişimi yada kısıtlaması yapabiliyorsun
Ben Ayarlardan Baktım Kısıtlama Flan GörmedimEvet her modemin ara yüzü farklı olduğuna göre her modem de bu işlemi yapabiliriz diye bir şey söz konusu değil. Ama ilk taramalarıma göre youtube da bunun için çok fazla video olduğunu gördüm. Yani yapılabiliyor. Nasıl yapıcaksın sorusuna gelir isek kendi modem modeline en yakın ara yüz tanıtımını kim yaptıysa bulup buluşturcaksın hocam.
şimdi hangi modem olur ise olsun mac adresi/ip adresi kısıtlaması seçenekleri temel olarak hepsinde mevcuttur bugüne kadar 8 farklı modem kullandım ve hepsinde de aktif şekilde denedimEvet her modemin ara yüzü farklı olduğuna göre her modem de bu işlemi yapabiliriz diye bir şey söz konusu değil. Ama ilk taramalarıma göre youtube da bunun için çok fazla video olduğunu gördüm. Yani yapılabiliyor. Nasıl yapıcaksın sorusuna gelir isek kendi modem modeline en yakın ara yüz tanıtımını kim yaptıysa bulup buluşturcaksın hocam.
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum varsa bende kullanırımMerhaba, Biz wifi ye toplam 9 kişi bağlanıyoruz evde. ama internet yavaşlıyor. yemin ediyorum wifi yi modemden kapıyorum bütün ev yanıma geliyor internete noldu diye
lütfen onların hızını kısıtlayabilceğim birşey söleyin. Detaylu anlatmsz
Modem Türk Telekom.
Üstat youtube da var şimdi forumda yeni oldugumdan neler paylaşılabilior bilmediğimden link ekleyemiorum ama Wifi kullanıcıların hızını düşürme yazsanız kafi hatta orta yaşlı bir Nejdet abimiz var o bile tanıtmışBen Ayarlardan Baktım Kısıtlama Flan Görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?