banada çok istediler ama vermiyorum oyun fbs im düşüyor
Mesajını bekliyorum broyoutube da bir kaç video vardı kanka bu konuyla ilgili ayrıntılı anlatan bi link var istersen özelden atabilirim
bant genişliğini ayarlıyabiliyorum bro. Ama yapmak istediğim, wifiye bağlanan cihazların bağlı kalacağı süreyi ayarlayabilmek. mesela cihazın biri 2 gün kullansın. süre bitince bağlantısı kesilsin. diğer cihaz 5 gün bağlı kalsın 5 gün sonunda bağlantısı kesilsin. ayrı ayrı sınır koymak istiyorum.Dostum modem arayüzünden bağlantı ayarlarınların ağ genişliğini wifi için belirleme var yani wifi icin bir mbps belirlene niliyordu böyle bir bilgi biliyordum ama bu deneyeli 1 sene olmuştur
Olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum
♦♥♥♥♦
böyle bir özellik var mıymış bro ya ilk defa duydum
Tabi dediğim özellik modeme göre değişir
Parayı verene interneti ver sen vermezlerse sifreyi değistir geç
♦♥♥♥♦
Bak dediğim konu bubant genişliğini ayarlıyabiliyorum bro. Ama yapmak istediğim, wifiye bağlanan cihazların bağlı kalacağı süreyi ayarlayabilmek. mesela cihazın biri 2 gün kullansın. süre bitince bağlantısı kesilsin. diğer cihaz 5 gün bağlı kalsın 5 gün sonunda bağlantısı kesilsin. ayrı ayrı sınır koymak istiyorum.
Mac filtrelemeyi daha önce denedim ama kullanan cihazlar hepsi farklı zamanda bağlı olduğu için yapamıyorum. Bir defa denedim kimin kim olduğu karman çorman oldu becerememiştim
modeminin durumunu tam olarak bilmiyorum ancak bende asus dsl16n modeli var 265 tl ye almıştım şuan da da fiyatı o civarlarda arayüzden istediğine istediğin kadar mb verebiliyorsun istersen 0.1 kb ver
bu modem ayarlarında sınırlandırabiliyorsun diye biliyorum kullanıcıları. onu denesene
bant genişliği ayarlamakta sorun yok bro. 4 tane SSID açıyorum. 1 tanesi ip kamerama, diğeri konu komşuya. konu komşuya 5 mbps download 1 mbps upload veriyorum. ttnet gibi
modem ara yüzünden mbps kısıtlması uygulaya bilirsin
o sayfanın ekran görüntüsünü ve modemin marka modelini paylaşabilir misin brosüreli de ayarlayabiliyorsun bendeki modemden ama yinede sen bilirsin ben çok memnunum önceden tplink vardı pingim 80 civarıydı şuan 40/60 arası ping ile oynuyorum baya faydası dokunuyor bana pek gelen giden yok diye kullanmıyorum bant genişliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?