Wifiden bağlanan cihazlara bağlantı süresi koyma hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis ekran görüntüsünü atmaya gerek yok asus dls16n modelini aç bi youtubeden incele demek istediğimi anlarsın sende
izle bi incele reis
Hemen inceliyorum bakalım. inşallah çözüme yardımcı olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis ekran görüntüsünü atmaya gerek yok asus dls16n modelini aç bi youtubeden incele demek istediğimi anlarsın sende
izle bi incele reis

bahsettiği, misafir isterse gece 12den sonra internete girmesin konusunu halledebilyorum ama ayarlanan zaman dilimi 24 saatlik zaman dilimi içinde sınır koyuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
modem ayarlarını falan değiştir bendede istiyolar internet mefta

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Büyük düşünüyorsan: pfsense captiva portal hotspot eklentileriyle yapılabilir, süreli bağlantı ayarı

Uğraşmayayım diyorsan da: Router modem ayarlarında, Misafir erişimine izin ver veya Misafir ağı seçeneğinden dene. Bu, genellikle Wi-Fi bölümünde gizlidir. Router modemin eski veya düşük kaliteli ise, bir misafir ağı kurma seçeneği mevcut olmayabilir. Ancak modern router modemlerin büyük bir kısmında bu seçenek vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
modem ayarlarını falan değiştir bendede istiyolar internet mefta

35 mbps hızdan 5 mbpsyi paylaşıyorum, sorun olmuyor.

Büyük düşünüyorsan: pfsense captiva portal hotspot eklentileriyle yapılabilir, süreli bağlantı ayarı

Uğraşmayayım diyorsan da: Router modem ayarlarında, Misafir erişimine izin ver veya Misafir ağı seçeneğinden dene. Bu, genellikle Wi-Fi bölümünde gizlidir. Router modemin eski veya düşük kaliteli ise, bir misafir ağı kurma seçeneği mevcut olmayabilir. Ancak modern router modemlerin büyük bir kısmında bu seçenek vardır.

2 adet ethernet kartı gerekiyormuş. mevcut bilgisayarımda ilave slot yok. ama istediğim şeyi verebilecek bi sistem.

" Keenetic Extra DSL AC1200 " şöyle bi modem buldum. Modem baya özellikli ve modemin kendine has işletim sistemi var. destek hattına mesaj attım çözüm sunarlarsa hemen alıp kullanıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...