WİFİSLAX WİFİ HACK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Evet arkadaşlar size wifislax ile nasıl wifi hacklenir onu göstercem.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]                                    Wifislax programı ne işe yarar ilk önce bununla başlayalım.[/FONT]

Wifislax [font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]: [/FONT]wifislax kendisi bir işletim sistemidir kali linux gibi diyebiliriz. Wifislaxın kendi içinde birçok wifi hack programları var ben burda sadece biri gösteriyorum. Bizim yapacağımız wifi hack ise sahte bir modem oluşturarak karşı tarafın şifresini girmesi için aşağıdaki kutucuğa yönlendirmek..
QZN2P3.png

ve bunu yaparak karşı tarafın internetinide kesmiş oluyoruz karşı taraf ne kadar internete girmek isterse istesin ve nereye girerse girsin hep yukardaki resimdeki linke yönlendirecektir, karşı taraf buraya wifi şifresini girerse videodaki gibi şifre otomatik ekrana gelecektir..
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]                                     Kullandığım programları videonun altında verdim..[/FONT]
Vmware workstation 64 bit :        
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Vmware workstation 32 bit :

Wifislax :            

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]                                                                  [/FONT]PROOYUNCU

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
linux ile az ddos yemedik :D Cok faydalı tesekkurler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...