Wifi'ye İzinsiz Girenleri Engelleme...YARDIM!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#YabancıSınırınaHayır
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle beyler hepinize hayırlı günler .

Birkaç gündür bizim wifiye birileri bağlanıyor herhalde. Çünkü Akşamları net hızı acayip düşüyor. Superonline arayüzüne girip kontrol etmek istedim fakat şifreyi bilmediğimden dolayı giremedim arayüze. Araştırdım bazı forumlarda program paylaşmışlar, indirip denedim olmadı engelleyemiyordum..

Warsa bildiğiniz ...PRO... bi program yada ...YÖNTEM... lütfen yardım edin... Adamlar resmen bizden geçiniyor...
Elbet bilen birileri vardır... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
:D :D  Krdşm IP Adresinden MAC'lerini Kopyala MAC Filtreleme Kısmından MAC'ları Filtrele.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
çalıştırı aç - cmd yaz - ipconfig yaz - ip adresin çıkacak oraya gir - filtrelemeden engelle

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
İnternet arayüzüne giremiyosan modemini resetle yanında bi yerde olması lazım fabrika ayarlarına dönecek internetten standart şifreye bak ttnet'de ad : admin şifre : ttnet süperonlineninkini bilmiom araştır bulursun gerisi basit zaten

#YabancıSınırınaHayır
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
aga arayüze giremiyorum şifre bilmdeğim için ben program falan istiyorum. Bide wifi kill i NOX'a indirdim(emulatör) root istiyor atamıyorum ...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bana tw ver bir arkadaşınınkini de halletmiştim tw yi mesaj at bana ben hallederim çok kolay

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM YÖNTEM ÇOK BASİT; MODEMİNE RESET ATTIKTAN SONRA ŞİFRELER FELAN SIFIRLANIR YANİ SENİN YAPMAN GEREKEN 

MODEMİNE RESET ATIP İNTERNET TEN SUPERONLİNENİN STANDART ARAYÜZÜ ŞİFRELERİNE BAK VE ŞİFRENİ DEĞİŞTİR  ;)

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Herkezin net Yavaş Ben Dahil Sorun Var Sanırım Benimkide SüperOnline Son 3-4 Gündür Yavaş.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Memoryx' Alıntı:
aga arayüze giremiyorum şifre bilmdeğim için ben program falan istiyorum. Bide wifi kill i NOX'a indirdim(emulatör) root istiyor atamıyorum ...​

Krdşm Kısacası Şöyle Yap. Senin İçin Resim Düzenledim. Bu Kolay Yoludur. Bidaha Hiç Bağlanamaz. Bizim MAC'ları Fln Ben Biraz Karaladım Görmesinler Diye.​

Sırasıyla:​

1. Yapılacaklar Resmi:
AL7QbQ.png

Sonra ki Yapılacaklar Resim 2:

vb5dDD.png

●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬●
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Youtube Bak Bulursun Orada Çözümü

xtragyne1sts

X
kardeş desteği ara eds şifresini al ordan mac a al bizim alt komşu bizi sömürüyordu ben öle yaparak engelledim nasıl mac a alıcam diyorsan. youtubeye yaz çıkar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ben halledeceğim merak etmeyin komşusu sadece neti sömürmekle kalmamış ayrıca hackleyebiliyorda ben onu da engelleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...