Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonda wild rift yeni çıktı biliyosunuz. Beta olabilir ama telefon kılıfı olmasa elimi yakacak derecede ısınıyor ve 60 fps olmasına rağmen 42 43 alıyorum önerileriniz varmı?not:telefonum redmi note 8 64 gb
arka plandakileri kapatmanla alakası yok oyun sınırlıyor fps ini git ayarlardan sınırsıza al benim telefonum
red mi note 9 pro 128 gb... 30 fps iyi zaten oyunu kastırmıyor
eğer iyi kalite istiyorum illa diyorsan artır
ama önerilen en fazla 30 fps ( şarjın hızlı birşekilde bitebilir fazlaya çıkarırsan )
Bro telefonu zorluyor çünkü. Benim telefonda mi 9t pro ama benimki de ısınıyor yani. note 8 ile alakalı olabilir note 8 proda bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla
Grafikler ile çözünürlüğü en düşüge almayı denedinizmi oyun yeni olduğu için optimizasyon sıkıntısı olabilir benim cihazim a21s orta grafiklerde 60 fps sabit oynuyorum full de ise 45 60 arası fps alıyorum
oyun direk pc versiyonundan mobile aktarildigi icin normal fps sorunun yasamasi optimasyon hala oturmus degil ve hala open beta surumunde hatalr ilerde duzetilecegine inaniyorum
bence normal değil çünkü benim xiomiden düşün özellikte samgung telefonum var 60 alıyorum veyahut optimizasyon sorunu olabilir malum oyun daha yeni bidaki güncellemede hata devam etmez büyük ihtimal
açık uygulamaları ve arka planda olanları kapatın, ayrıca telefon şarj edilirken oynamaktan kaçının. ısıtmaya devam ederseniz bir teknisyenle görüşmeye çalışın