Wild Rift emülatör giriş sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
konu başladığında belirttiğim gibi lol wild rift giriş yapamıyorum sorun yaşıyorum facebook olsun gmail olsun riot hesabı olsun 3 ünden birine tıkladığım an takılıyor e-posta şifre yerine gelmeden çözümünü bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hangi uygulamadan ama gameloop LdPlayer mı yoksa ld player da çözümü yok ama gameloopda sanalaştırmayı açarsın

Üye
4 HİZMET YILI
hangi uygulamadan ama gameloop LdPlayer mı yoksa ld player da çözümü yok ama gameloopda sanalaştırmayı açarsın
sanallaştırma açık sorun şu oyun içine giremiyorum ilk baş sana antreman yaptırıyor ya jinx ile orayı geçiyorum sonrası yok işte yani gmail ile giriş yapmayı denediğim zaman girmiyo riot hesabı ile deniyorum tıkladığım an takılıyor facebookta aynı şekilde.

Üye
4 HİZMET YILI
Çok fazla sorun olabilir, ancak durum arka plan işlemlerini ortadan kaldırmaya çok benzer, ayrıca ekran çözünürlüğü sorunları nedeniyle de olabilir,
ne denediysem ne yaptıysam olmadı çok saçma bir şekilde sorunu araştırmadığım yer kalmadı son çarem bu forum oldu çünkü en iyiler burda illa yardım ederler diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...