Wild rift rank hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Rank sorunu çok yaşıyorum master dayım düşük ranklı adam eşleşmeden geliyor kaybediyorum oyunun bunu düzenlenmesi lazım kaç eldir denk geliyor mecbur arkadaşlar ile girer oldum

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Riot'a bilet gönderebilirsin, buradakiler ne yapabilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
riot desteğe yazarsan sana en kısa sürecede cevap verip sana anlayacağın şekilde durumu açıklayabilir

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Wild Rift’te eşleşme sisteminin bazen dengesiz olabileceği konusunda haklısın. Özellikle daha yüksek rütbelerde, düşük rütbeli oyuncularla eşleştirilmek, oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir. Bu tür sorunlar genellikle oyuncu havuzunun dar olduğu zamanlarda veya sistemin dengeyi koruyacak yeterli sayıda oyuncu bulamadığı durumlarda daha sık yaşanır.

Bu durumu daha az yaşamak için birkaç önerim var:

1. Öncelikle, premade (arkadaşlarla) oynamak: Zaten bunu yaptığından bahsetmişsin, bu kesinlikle daha kontrollü bir oyun deneyimi sağlar.
2. Yoğun zamanlarda oynamak: Daha fazla oyuncunun aktif olduğu saatlerde eşleştirme sistemi daha dengeli olabilir.
3. Riot Games’e geri bildirim: Bu tür sorunlar için geri bildirimde bulunmak, geliştiricilerin eşleştirme sistemini iyileştirmeleri için önemli olabilir.
4. Kazanma serisine odaklanmak: Daha fazla galibiyetle sistem seni daha yüksek rütbeli oyuncularla eşleştirmeye başlayabilir.

Umarım bu öneriler faydalı olur ve oyun deneyimin daha dengeli hale gelir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...