Üye
Selam herkese iyi forumlar. Son zamanlarda wildriftte karşıma çok fazla hile gelmeye başladı bunun üstüne bir araştırma yaptım ve şuan piyasada sadece 2-3 kişi WildRift için map hilesi yapıyor. Onlarda birbirinin bire bir kopyası. Ben fazla anlamam sizler benden iyi bilirsiniz ama sanırım ortada bir ana source var ve herkes onu düzenleyip kendine göre ayarlıyor ve satışa çıkartıyor. Satan kişilerin hepsi vietnamlı garip tipler sizlerden böyle bir proje görmeyi acayip isterim ve yapacak kişiye karşılıksız olarak video edit ve grafik tasarım hizmeti verebilirim. Dandirik 15-16 yaşında çocuklar yapıp satabiliyorsa (hem adroid hem ios) sizlerde yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu işe girişmek isteyen olursa haberim olsun her yönden destek olurum elimden geldiği kadar. Yeniden herkese iyi forumlar.
(Aktif olarak vietnamlı bir adama ücretsiz tasarım desteği veriyorum o adam yerine bir Türk ile çalışmak isterim)
(Aktif olarak vietnamlı bir adama ücretsiz tasarım desteği veriyorum o adam yerine bir Türk ile çalışmak isterim)