Süper Üye
Arkadaşlar neredeyse 4 hafta önce Win10 ' da güncelleme kapattım fakat öyle bi kapattım yani hiç bir yerden açamazsınız imkansız, verim tw açana 10000 rp çekicem. nese konumuz şimdi bu değil. Ben bu işletim sistemine duyduğum nefret yüzünden kapattım şimdi pişman değilim fakat @Ozan arkadaşımızın Win10 ' un son güncellemesinin iyi olduğunu söylediği için (inş. doğru söylüyordur yoksa onun ben çok sevom) böyle bir şeye gerek duyuyorum. Şimdi asıl konumuza geçelim
1) Hiçbir şekilde ayarları açamıyorum saliselik ekrana geliyor geri kapanıyor
2) Bildirim tuşuna tıklayıp geri açtığım zaman ''Unknown Hard Error'' hatası alıyorum

Ve aşağıdaki gibi bildirim yerindeki özellikler çalışmıyor.
(Sanki LoL ' de sürekli öldüğüm için pc nin bana kin tutma rengi gibi)
Ha bi de 1 ay önce falan Win10 1803 güncellemesi sonrası gereksiz uygulamaları devre dışı bırakırken yanlışlıkla Win ' un bir sistemini devre dışı bıraktığımı varsayıyorum. EEE başka ne diim bu kadar.
YARDIMLARINIZI BEKLİ''YORUM'' OLARAK
1) Hiçbir şekilde ayarları açamıyorum saliselik ekrana geliyor geri kapanıyor
2) Bildirim tuşuna tıklayıp geri açtığım zaman ''Unknown Hard Error'' hatası alıyorum
Ve aşağıdaki gibi bildirim yerindeki özellikler çalışmıyor.
(Sanki LoL ' de sürekli öldüğüm için pc nin bana kin tutma rengi gibi)
Ha bi de 1 ay önce falan Win10 1803 güncellemesi sonrası gereksiz uygulamaları devre dışı bırakırken yanlışlıkla Win ' un bir sistemini devre dışı bıraktığımı varsayıyorum. EEE başka ne diim bu kadar.
YARDIMLARINIZI BEKLİ''YORUM'' OLARAK