Win 10 kilitleniyor...(Yorum kasmaya gelecekler yazmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bilgisayar bazen kendi kendini kilitliyor nasıl düzeltebilirim

Üye
6 HİZMET YILI
virüsten olma ihtimaline karşılık malvare indir pcyi taratmayı dene

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
format at düzelir kardeşm

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sıfırdan formatladım diyorsun daha önceki kurulu format cd si veya iso dosyası ile yaptıysan farklı bişey deniyebilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
virüsten değil ya daha yeni windows 10 yaptım zaten 0 dan formatla bazen donanımsal bir hata olunca bile kilitleniyor bunu çözümü var mı
sağlıklı bi format olmayabilir. yani demek istediğim bazı şeyler eksik yüklenmiş olabilir. istersen sağlam bir win10 bulup onu kur. belki sorun budur.

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle Win 10 güncel değilse donuyor bendede chromede video izlerken sistem kitlenip mavi ekran veriyordu güncellemeyi dene veya crackli sistem ise bir çözümüm yok kusura bakma

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
windowsun kendi sitesinden indirdim win 10 u o yüzden sağlıklı bir kurulum yaptım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam siteden yeni windows yazılımını indir bide onunla formatmayı dene benim mavi ekran hatası cıkıyodu arada sırada windows un sitesindekini indirdim 9 gün oldu format atalı hala mavi ekran vermedi belki çözüm yolu olabilir.

Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
aynı problem bendede var bende virüs programları kurdum tarama yaptım ama yinede düzelme yok bazen pubg oynarken hile açmam gerekiyor bu neden güvenlik duvarını kapatıyorum fakat win 10 kendi kendine güvenlik duvarını aktif hale getiriyor bunu bir türlü çözemedim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynı problem bendede var bende virüs programları kurdum tarama yaptım ama yinede düzelme yok bazen pubg oynarken hile açmam gerekiyor bu neden güvenlik duvarını kapatıyorum fakat win 10 kendi kendine güvenlik duvarını aktif hale getiriyor bunu bir türlü çözemedim
hocam youtubede regeditten kaldırma videosu var izle ben yaptım oldu basit bişey

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dostum sorununu kimse anlamamış ve yorum kasmaya çalışıyorlar. Aynı sorunu yaşıyorum. Atıyorum arkada birkaç program açık, ben internetten tam ekran video izliyorum vesaire ve çıkmak isterken kilitlenip kalıyor reset atmadan düzelmiyor. Nasıl çözülecek bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
problem ram ya da harddiskte olabilir genelde harddiskte oluyor bende de oluyor ara sıra

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
HDD SSD Check et , windows sürümünü orjinalle dostum..büyük ihtimalle hdd den...mavi ekran alıyormusun?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
formattan önce kasayı temizle ve soğutucu sıvı sür işlemciye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...